info@meregtelenites-herbalfix.info
0670 544 41 84
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
Kosár
0 Ft

Vitaminok nélkül, nincs egészség

Hiába próbáljuk meg teljesen kizárni az életünkből a mérgeket, erre általában nincsen lehetőségünk, hiszen a beszívott levegő, a vizek, a kozmetikai- és tisztálkodószerek, valamint az élelmiszerek egyaránt tartalmaznak toxinokat. Gondoljunk csak arra, milyen összetevők szerepelnek a rendszeresen fogyasztott ételeinken: az „E”-k jelentős része hosszú távon biztosan nem használ az egészségünknek. Ezek az ételadalékok, nehézfémek, mesterséges kémiai vegyületek, tartósítószerek idővel felhalmozódnak, és működési zavarokat okoznak. Jelenlétük miatt, többek között, felborul a bélflóra egyensúlya, ami anyagcsere problémákat okoz: a kívülről bevitt vitaminok nem képesek megfelelően felszívódni, a bélrendszerben termelődők mennyisége pedig lecsökken. A vitaminhiánynak számos nem kívánt következménye lehet: gyengül az immunrendszer, mentális és fizikai betegségek alakulnak ki. Lassú folyamatról van szó, ami rendszerint nem jár azonnali tünetekkel, ezért lényeges, hogy már akkor gondoskodjunk szervezetünk megtisztításáról, valamint a vitaminok pótlásakor, amikor még nincsenek panaszaink.
Ebben segít a HerbálFix Complex Megoldás, amely nem csupán a bélrendszer kíméletes, ugyanakkor hatékony méregtelenítéséről, a toxinok és a salakanyagok eltávolításáról gondoskodik, hanem a hiányzó vitaminokat is pótolja.

Érzékeny vitaminok

A vitaminok egy részét a szervezet képes előállítani, többségüket azonban kívülről, az élelmiszerek segítségével kell „beszereznie”. Ez pedig egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen testünk kiegyensúlyozott működéséhez, kisebb-nagyobb mennyiségben, valamennyi vitaminra szükség van. A megfelelő étrend azonban önmagában nem elég: figyelembe kell venni, hogy jó néhány vitamin hőérzékeny. Általánosságban elmondható, hogy a főzés, sütés hatására, az ételek vitamintartalmának 20-25 százaléka, ezen belül C-vitamin-tartalmuk közel fele, egyszerűen elveszik. Kíméletesebb megoldás a párolás, ami kevésbé rongálja a vitaminokat. Hőérzékeny még az A-vitamin, a B1-, B2- és a B5-vitamin. A hő mellett a fény is gondot okozhat, ha D-, E-, B1-, B2, B6-, B12- és A-vitamint tartalmazó zöldséget vagy gyümölcsöt fogyasztunk, a felvágása után azonnal fedjük le. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy megfelelő mennyiségű vitamint juttatunk a szervezetünkbe, válasszunk jó minőségű, természetes összetevőkből álló táplálékkiegészítőt, amely garantáltan fedezi a napi szükségletünket.

Védenek és táplálnak

Vitaminok nélkül, biztosan nem maradnánk életben, hiszen pótolhatatlanok a szervezet egészsége szempontjából. A sejtek fontos alkotóelemei, közreműködnek a tápanyagok felszívódásában, és az idegrendszer működésében, segítenek megelőzni és kezelni a betegségeket.

Kerüljük el a vitaminhiányt

Mennyire van szükségünk?

Bár a vitaminszükséglet személyfüggő, az RDA (Recommended Dietary Allowence) táblázat megmutatja, hogy melyik vitaminból, mennyit ajánlott naponta bevinni a szervezetünkbe. Ne feledjük azonban, hogy ez csak egy általános adat, a valódi mennyiség számos tényezőtől függ: ilyen a nem, a kor, az életmód és a pillanatnyi egészségi állapot. A betegeknek, a várandósoknak, a nehéz fizikai, vagy megterhelő szellemi munkát végzőknek több vitaminra van szükségük, ahogy a stresszhelyzetekben is megnő a szervezet vitaminigénye. Arra is legyünk figyelemmel, hogy emésztési zavarok –pl. hasmenés–, illetve a bélflóra egyensúlyának felbomlása esetén csökken a vitaminok felszívódásának hatékonysága.

A vitaminhiány súlyos következményekkel járhat

A kóros és jelentős vitaminhiány súlyos betegségekhez, végül akár halálhoz is vezethet, ennél azonban sokkal gyakoribb az enyhébb változat: ennek jellemző tünetei a fáradékonyság, álmatlanság, rossz közérzet, valamint az anyagcserezavarok. Míg a vitaminhiány könnyen kialakulhat, a túladagolás, természetes körülmények között, szinte lehetetlen. Igaz ez a kiváló minőségű, HerbálFix táplálékkiegészítőre is, amely ideális mennyiségben, és könnyen hasznosítható formában tartalmazza a szervezet számára legfontosabb vitaminokat, valamint ásványi anyagokat. Tulajdonképpen úgy működik, mint a leggondosabban összeválogatott zöldség- és gyümölcskosár, ugyanis megtalálhatóak benne azok az összetevők –köztük a növényi flavonoidok és szterolok–, amelyek nélkül, a vitaminok jótékony hatása nem lesz teljes. A HerbálFix Complex Megoldás ezekben a komponensekben is bővelkedik, így a lehető leghatékonyabban támogatja a vitaminok hasznosulását.

Mi van benne?

A HerbálFix táplálékkiegészítő szedésével biztosítható a szervezet számára különösen fontos B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7 (biotin)-, B9 (folsav)-, B12-, A -, C-, D3-, E- vitaminok napi szükséges mennyisége. A vitaminigény kielégítésére további készítmények vásárlására tehát nincs szükség, azonban friss zöldséget és gyümölcsöt a táplálékkiegészítő mellett is bátran fogyaszthatunk, hiszen számos további hasznos összetevőt tartalmaznak!

A legjobb ár/értékű béltisztító, ismeri?

A vitalitás magazin teszt:
1 helyezett


Ha béltisztító kúra előtt áll, Önnek feltétlenül ismernie kell annak a tesztnek az eredményeit, melyet a Vitalitás Magazin szerkesztősége tett közzé nemrégiben. A személyes tapasztalatokból született bejegyzés az egyik legnépszerűbb cikk a méregtelenítés, béltisztító kúrák témakörében. Érthető, hisz a részvevők időt és energiát nem kímélve elvégezték azt a nagy összehasonlító tesztet, melyet az internetről tájékozódó vásárlónak nincs lehetősége megtenni.

Szakértőink

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! A levegőben, a vízben, az élelmiszerekben és a kozmetikumokban is megtalálható méreganyagok hatást gyakorolnak szervezetünkre. Hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá tesznek a különböző megbetegedésekre. Ne halogassa tovább a kúrát, kérdésével forduljon hozzám bizalommal az info@meregtelenites-herbalfix.info e-mail címen, 48 órán belül válaszolok!

Vélemények

Budapest, 2019.01.08

Nekem, mint masszőrnek meggyőződésem, hogy kiadós béltisztítással kell kezdeni az ízületi gyulladások kezelését.

2018. november 5.

Már a harmadik kúrát tartom. Hatalmas fizikai változást érzek minden megkezdett kúra 2. Hetétől.

Mezőkövesd, 2018. augusztus 9.

Több éven keresztül húzódó panaszait rendbe hozta a méregtelenítő kúra.Félrekezelték, megoperálták, mégsem használt semmi. Most már teljesen rendben rendben van az emésztése. Valós, közjegyző által hitelesített vélemény.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.600 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
9.400 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag

Összetevők listája | Használati útmutató | vásárlói vélemények | orvosi tanácsok

nongmo natural premium

Elismeréseink:

GMO mentes Prémium minőség vegetáriánus
Természetes összetevök
Glutén mentes Magyar termék Golden Lion