• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Sajnos mióta az eszemet tudom problémáim voltak az emésztésemmel. Örömünnep volt, ha egy héten kétszer el tudtam menni wc-re. Csak akkor javult a helyzet, ha csak párolt zöldségen éltem. Egészséges, viszont nagyon egyoldalú táplálkozás. Úgy éreztem főként a pékáruk (kenyér) az ellenségeim. Sohasem tudtam sokat enni, de mindig is nagyobb volt a hasam, mint amennyit valójában ettem. Így már régóta szerettem volna egy salaktalanító kúrát. Már orvosi beavatkozásra is gondoltam. Megvannak erre a megfelelő módszerek. Méregtelenítésre is rég szerettem volna rászánni magam, de valahogy nem vonzott a napokig, hetekig való koplalás.

A tévében láttam egy nőt, aki egy méregtelenítő és salaktalanító kúrán vett részt és azt nyilatkozta, hogy amióta csinálja, rendben van az emésztése és jobban érzi magát, sőt még fogyott is. Ekkor úgy döntöttem rákeresek az interneten. Ekkor találtam meg a HerbálFix méregtelenítő és béltisztító kúrát, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Más cégek hirdetéseit is elolvastam, de ez volt a legszimpatikusabb és árban a legmegfelelőbb.

Az első három hétben nagyon puffadtam. Viszont minden másnap tudtam wc-re menni. Mikor már elviselhetetlenné vált a puffadásom, beszéltem egy ismerősömmel, aki szintén szedett már hasonló szert és azt ajánlotta, hogy igyak ennél sokkal többet. Így ma már több mint 3 liter folyadékot fogyasztok egy nap. Viszont sokkal jobban érzem magam, nem puffadok, bár a hasam még mindig nagyobb picivel, mint szokott lenni, de ez egyáltalán nem nagy áldozat a cél érdekében. Nem esik nehezemre sokat inni, már szinte kívánja is a szervezetem. Minden nap van egyszer, néha kétszer székletem, ami mennyiségében felülmúlja minden várakozásomat. Nagyon keveset tudok enni. Szerintem a rostok eltelítenek. Ha mégis kicsivel többet eszem, akkor már nem érzem jól magam, feszül a hasam. Úgyhogy mindenből kis adagot eszem. Így fogytam is néhány kilót.”