• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Vastagbélrák és károsodott bélflóra – Mi az összefüggés?

Tudta, hogy az egészségtelen táplálkozás következtében a méreganyagok lerakódnak a vastagbélben, károsíthatják a bélflórát, gyulladásokat idézhetnek elő, rosszindulatú folyamatok indulhatnak ki belőlük, és közük lehet a vastagbélrák kialakulásához?

Egyes tanulmányok igazolták, hogy a vastagbélrákban szenvedők bélflórája eltér az egészségesekétől, náluk magasabb a betegséget okozó bélbaktériumok száma. A vastagbélrák megelőzése tekintetében tehát nagyon fontos a jól karbantartott bélflóra.

Az immunsejtek 80 százaléka a vastagbélben található

A vastagbélben történik az emésztési folyamat végső fázisa, a tápanyagok jelentős részének felszívódása, és a salakanyag továbbítása a végbélbe. Amennyiben a vastagbélben nő a lerakódó mérgek és salakanyagok mennyisége, romlik a tápanyagok felszívódása, a mérgek hatására felborul a bélflóra egyensúlya. A lerakódott salakanyagból az egészségre veszélyes összetevők is visszaszívódhatnak, ráadásul több patogén baktérium és parazita éppen ebben a közegben érzi jól magát. Mivel az immunsejtek 80 százaléka a vastagbélben található, ha a bélflóra egészsége sérül, az immunrendszer hatékonysága is csökken.

Nem mindegy, mit eszünk

A vastagbélrák megelőzésének egyik fontos lépése az étrendváltás. A félkész és kész ételek, a nátriumban tartósított húskészítmények, a túlzásba vitt vörös hús- és alkoholfogyasztás, továbbá a rostszegény étrend egyaránt károsítja a bélflórát, és növeli a vastagbélrák kialakulásának esélyét, ezért ajánlott ezek elhagyása, de legalábbis minimális szintre való csökkentése. Az állati fehérje-fogyasztás szorosan összekapcsolható a rákkal, a cukorbetegséggel, a szív-és érrendszeri betegségekkel, ennek oka, hogy az állati fehérjék jelentősen lecsökkentik az emésztésünk hatékonyságát. Érdemes tehát olyan rostban és növényi fehérjében gazdag ételeket választani, mint például a kendermag, a chia mag és a maca gyökér.

Segítenek a probiotikumok

Ahogy azt már említettük, a bélflóra egyensúlyának helyreállításával, a vastagbélrák kockázata csökkenthető. Ehhez elengedhetetlenek a probiotikumok, legkönnyebben erjesztett élelmiszerekből, vagy jó minőségű táplálékkiegészítőkből juthatunk hozzájuk. A probiotikus baktériumok minél gyorsabb elszaporodáshoz szükség van a prebiotikumok fogyasztására, ezek jelentik a jótékony baktériumok legfontosabb táplálékát. A szimbiotikumok mindkettőt tartalmazzák.

Emellett javasolt a felgyülemlett toxinokat méregtelenítéssel eltávolítani, illetve elvégezni egy béltisztító kúrát, ami segít helyreállítani a bélflóra egyensúlyát. A HerbálFix Rost rendszeresen alkalmazva segíthet az emésztési zavarok leküzdésében, képes a toxikus anyagok eltávolítására a szervezetből, ezzel együtt a betegségek és fertőzések megelőzésére, és a bélflóra egyensúlyának helyreállítására.

Az időben felfedezett vastagbélrák gyógyulási esélyei jók, erre azonban vastagbélrákszűrés nélkül nincs lehetőség. Vegyünk részt rendszeresen a szűrővizsgálatokon!

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag