• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Méregtelenítsen a kellemetlen testszag ellen

Általában a túlzott izzadás velejárója a kellemetlen testszag. Hagyományos eszközökkel nehéz megszabadulni tőle, és még nehezebb megelőzni, azonban az esetek többségében, a méregtelenítés segítségével hatékonyan vehetjük fel a harcot a testszagok ellen.

Önmagában az izzadás nem egyenlő a kellemetlen testszaggal, a rossz illatokat elsősorban a nem megfelelő táplálkozás, a stressz és a hormonális egyensúly zavara okozza. A rossz szagú izzadtság arról árulkodik, hogy testünk nagymértékben telítődött méreganyagokkal, és az emésztésünk sem működik megfelelően. Ilyenkor jöhet jól a méregtelenítés.

Testszag ellen otthoni módszerekkel

A testszag enyhítésében, vagy akár teljes megszüntetésében sokat segíthet az állati zsírok, valamint a cukor és a fehérjék fogyasztásának csökkentése. Ennél is hatékonyabb a méregtelenítés, amivel eltávolíthatjuk az emésztőrendszerből a szaghatást fokozó baktériumokat. A méregtelenítés, illetve béltisztítás akkor lehet sikeres, ha a testszag mellett a leheletünk is kellemetlen. Amennyiben utóbbit nem tapasztaljuk, a szúrós testszag minden bizonnyal a bőrön elszaporodó mikroorganizmusok (baktériumok és gombák) következménye.  Ne essünk kétségbe, a méregtelenítés ebben az esetben is megoldást jelenthet. Minden nap egy kis pohárméregtelenítő és antioxidáns hatású búzafűlé a túlzott izzadást is mérsékelheti.

Stressz és testszag

Vajon, mi lehet az összefüggés a stressz és a testszag között? Nos, a válasz egyszerű: egyrészt az idegesség, feszült lelki állapot fokozhatja az izzadékonyságot, másrészt a stressz hatására könnyebben nyúlunk az egészségtelen ételekhez. Megnyugtatásképpen édességeket, teltségérzetet okozó zsíros fogásokat eszünk, a kelleténél több alkoholt fogyasztunk, cigarettázunk, gyógyszereket szedünk. Az ezekben található káros anyagok pedig sok esetben hozzájárulnak a megváltozott testszaghoz. Ha tehát stresszelünk, mindenképpen vegyük igénybe a méregtelenítés, vagy akár egy méregtelenítő program segítségét, így nem csak illatunk lesz jobb, hanem egész szervezetünk megkönnyebbül.

A jól elvégzett méregtelenítő kúra jótékony hat emésztőrendszerünkre, segítségével helyreáll a bélflóra egyensúlya, és jobban felszívódnak a vastagbélben a tápanyagok, emellett megszűnhet a felfúvódás, puffadás, kellemetlen gázképződés. De nem csak testileg jótékony, hiszen akik elvégezték, arról számolnak be, hogy energikusabbaknak érzik magukat, sokat javult a közérzetük, megerősödött immunrendszerük miatt pedig elkerülik őket a fertőzések.

Figyelem! Ha a méregtelenítés nem jár eredménnyel, érdemes egy alaposabb egészségügyi kivizsgálásnak alávetni magunkat. Ilyenkor gyanakodhatunk pajzsmirigyproblémákra, májelégtelenségre, valamilyen emésztési rendellenességre, cukorbetegségre, illetve gyulladásokra, de a testszag lelki okai sem kizártak, miután az érzelmi változásokra is verejtékezéssel válaszolunk.

A HerbálFix Rost kúraszerű fogyasztása támogatja a szervezet méregtelenítését, így nemcsak már kialakult problémákat kezelhetünk vele, de a megelőzésben is hasznos segítőtársunk lehet. Megtisztítja a beleket és az egész szervezetet a lerakódott méreg- és salakanyagoktól, míg a HerbálFix Multivitamin tabletta visszapótolja a hiányzó vitaminokat és nyomelemeket.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag