• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Tavaszi béltisztítás a szebb külsőért

A béltisztításról sokan gondolják, hogy csak különféle emésztőrendszeri problémák esetén érdemes elvégezni, arra viszont kevesen gondolnak, hogy szépségápoló jelleggel is. Egy alapos tavaszi béltisztítástól a külsőnk is új életre kel!

Kevés a jó kozmetikum

Eljött a tavaszi béltisztítás ideje, ha annak ellenére fakó a bőrünk, töredezett a hajunk, hogy mindent megteszünk szépségünk érdekében. Itt nem csupán a jó minőségű, kemikáliáktól mentes kozmetikumokra gondolunk, hanem beleink tisztántartására is. Hiába fogyasztunk ugyanis tavasszal tápanyagokban gazdag ételeket, ha a szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen nyomelemek és vitaminok nem érik el céljukat, a belekben lerakódott a méreg- és salakanyagok akadályozzák a megfelelő felszívódásukat.

Látványos tünetek

A toxinok és a belekben megrekedt salakanyagok külső tünetei közé tartozik a pattanásos, gyulladt, fakó, élettelen bőr, a töredezett, ritkuló, fénytelen haj, a rossz minőségű és fénytelen körmök, súlyosabb esetben a makacs gombás köröm-és bőrfertőzések. A testünket szennyező antibiotikumok, hormonok, szintetikus adalékanyagok, illetve növényvédő szerek nagy részét sajnos táplálkozással visszük be, előbbieket például a tehéntejjel, míg utóbbiakat azokkal a zöldségekkel és gyümölcsökkel, amikkel éppen az egészségünket szeretnénk szolgálni. Toxinok azonban nem csak az ételeinkből kerülhetnek a szervezetünkbe, gondoljunk csak a fokozódó környezetszennyezésre, esetleg a különféle tisztítószerekre.

Segíthet a béltisztítás

A kellemetlen bőr- és hajtünetek mellett, a tavaszi béltisztítással, számos súlyosabb egészségügyi problémát is elkerülhetünk, vagy visszaállíthatjuk szervezetünk működésének egyensúlyát. A béltisztítás javítja az anyagcserét, eltávolítja a tápanyagok felszívódását akadályozó salakanyagokat. Így megszüntethetők, megelőzhetők a rossz anyagcsere miatt kialakuló hiányállapotok, és az ezek hatására jelentkező látványos bőrpanaszok. Mivel a vastagbélben felhalmozódó mérgek és a salakanyag felborítják az immunrendszer működését befolyásoló bélflóra egyensúlyát, az alapos béltisztítás hozzájárul a bélflórát felépítő jótékony, probiotikus baktériumok elszaporodásához, ezáltal a bélflóra helyes működéséhez.

A tavaszi béltisztításhoz használjunk antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó HerbálFix Rostot, a benne lévő természetes összetevők a belek kéményseprői. Kúraszerű alkalmazása képes megakadályozni az újabb lerakódások kialakulását.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag