• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Rostok: a szépség és egészség zálogai

Számtalan természetes méregtelenítő és béltisztító létezik, ám a legtöbb fele olyan hatékony, mint a rostok. Amikor ezek keresztülhaladnak a bélrendszeren, magukkal sodorják a bélredőkből a lerakódott káros salakanyagokat, így biztosítva a bélflóra egészségét. Mivel az immunsejtek 70 százaléka a vastagbélben található, ez az oka annak, hogy a bélflóra állapota közvetlenül befolyásolja szervezetünk védekezőképességét, azaz a rostok hiányában gyakrabban leszünk betegek.

Túl kevés rost: lecsapnak ránk a betegségek

A rostok szerepét nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen a rosthiányos táplálkozás sokfajta betegség kialakulásáért okolható: elsősorban a bélrendszeri megbetegedésekért, de az elhízás és egyes gyomorpanaszok is rostszegény étkezés számlájára írhatók. Amennyiben étrendünk nem tartalmaz megfelelő mennyiséget a rostokból, akár súlyos betegségek is kialakulhatnak: divertikulózis, a vastagbéldaganatok, diabétesz, végül, de nem utolsó sorban a szívbetegségek. Nem mellesleg a rostszegény étrend a külsőnkre is kihatással van, hiszen hiába fogyasztunk tápanyagokban gazdag ételeket, ha a belekben lerakódott a méreg- és salakanyagok miatt ezek nem képesek felszívódni, így a szépségünkhöz fontos nyomelemektől és vitaminoktól fosztjuk meg magunkat. Ahhoz, hogy a beleink tiszták legyenek, pedig elengedhetetlenek a rostok,

Hogyan működnek a rostok?

Miközben áthaladnak a beleiken, egyfajta kefeként működnek, és elvégzik a „belső nagytakarítást”. Mivel kellő folyadéktól megduzzadva nagy térfogatú anyagot szolgáltatnak, alkalmasak a bélizmok működésének serkentésére, így pedig a feldolgozott étel a beleken gyorsabban halad át. Ha a táplálékunk elegendő mennyiségű rostot tartalmaz, az a jóllakottság érzését kelti, ezzel megakadályozza a túlsúly kialakulását, a székrekedést, valamint csökkenti a visszerek és aranyér kialakulásának valószínűségét. Ráadásul a táplálékkal bevitt rostok fogyasztása meggátolja az evés utáni vércukorszint növekedését, ami nagyon fontos a cukorbetegek számára.

Gondolta volna?

A rost felhígítja a rákkeltő anyagokat, és gyorsítja ezek áthaladását a bélrendszeren. Ebben segíthet a HerbálFix Rost, amely rendszeresen alkalmazva képes a toxikus anyagok eltávolítására a szervezetből, ezzel együtt a betegségek és fertőzések megelőzésére, illetve a bélflóra egészségének helyreállítására!

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag