info@meregtelenites-herbalfix.info
0670 544 41 84
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
Kosár
0 Ft

Mit tesznek értünk a prebiotikumok?

A probiotikumok szerepe a mindennapi életben, egészen pontosan az egészségmegőrzésben, megkerülhetetlen. Olyan tápanyagok ezek, amelyek előállítására nem mesterségesen kerül sor, hanem megtalálhatóak a természetben is. Ezekre a tápanyagokra nem hatnak a bélrendszer felső szakaszában működő emésztőenzimek, így a vastagbélig gyakorlatilag változatlan formában jutnak el. Itt azután elősegítik a jótékony hatású probiotikumok (probiotikus baktériumok) szaporodását.

A legfontosabb, egyben legismertebb prebiotikumok a laktóz, az inulin és az oligoszacharidok különféle formái. Ezekhez számtalan különféle forrásból juthatunk hozzá – a kisbabák például az anyatejből rengeteg oligoszacharidot vesznek magukhoz. Ha azonban felnőttként is szeretnénk minél több jótékony hatású prebiotikumot az emésztőrendszerünkbe juttatni, fogyasszunk sok hagymát és fokhagymát, csicsókát, cikóriát vagy articsókát, és persze ne hagyjuk ki az olyan gazdag forrásokat sem, mint a borsó, a bab, a búza vagy éppen a hagyományos tej.

A prebiotikumok egyik legfontosabb funkciója, hogy serkentsék a Bifidobacterium és a Lactobaccillus (LAB) törzsek aktivitását, és növeljék ezek számát a bélrendszerben. Ezek igen hatékonyak az emésztés, elsősorban az ásványi anyagok felszívódásának javításában.

A prebiotikumok bejuttatása a szervezetbe éppen ezért olyan jelentős feladat, amelynek minden egyes nap eleget kell tennünk. Ebben nyújt segítséget a HerbálFix Rost, amely jelentős inulintartalma révén segíti a bélflóra egészségének fenntartását.

A bélflóra egészséges működése meghatározó fontosságú a szervezet számára, hiszen ez biztosítja többek között az ásványi anyagok (például, a cink, a vas és a magnézium) megfelelő felszívódását, a káros, patogén baktériumok megtapadásának megakadályozását, és elősegíti a vitaminok termelődését is. Az egészséges emésztőrendszer segíti az immunrendszer működését is, így hatékonyabban állhatunk ellen a különféle betegségeknek, és nyálkahártyánk épségét is hatékonyabban megőrizhetjük.

Hogyan segít pontosan a prebiotikum?

Napjainkban számtalan veszély fenyegeti szervezetünket egyszerűen már csak a modern életvitel miatt is. A rohanás és a folyamatos stressz, az ellenőrizetlen forrásból származó, sokszor káros összetételű, fehérjékben dús ételek fogyasztása, vagy éppen az alkohol és a dohányzás mind-mind olyan tényezők, amelyek felborítják a bélrendszer egyensúlyát. Ilyenkor jelentkezhetnek olyan tünetek, mint a hasmenés vagy éppen a székrekedés, és persze az ezekkel kéz a kézben együtt járó melléktünetek, mint a hasfájás vagy a gyengeség.

A bélrendszer rendellenes működése persze az egész szervezetre negatív hatással van. Azok a kórokozók, amelyeket a bélrendszer normál esetben kiszűrt, semlegesített volna, az egyensúly felborulása esetén megerősödnek, szaporodásnak indulnak. A szervezetet ostromló vírusok, baktériumok, mikrobák alattomosan beszivárognak és előbb vagy utóbb komolyabb gondokat, betegségeket is okozhatnak.

A gyakori tünetek között szerepelnek például a gyengeség, levertség, fejfájás, puffadás, ételallergiák jelentkezése vagy éppen a bőrproblémák, kiütések, pattanások megjelenése.

Mindezeket segít megelőzni az inulinban igen gazdag HerbálFix Rost, amely magas prebiotikum tartalmának köszönhetően könnyedén helyreállítja a jótékony hatású baktériumok uralmát és a bélflóra rendes működését.

A bélflóra működése az egész szervezet, az immunrendszer szempontjából is rendkívül fontos, éppen ezért nem hanyagolhatjuk el, hiszen a mindennapi életvitel során is számos olyan behatás érheti, amelyek megbolygathatják egyensúlyát. A HerbálFix Rost segítségével nem csak megelőzhetjük a tünetek kialakulását, de hosszú időre bebiztosíthatjuk egészségünket.

A legjobb ár/értékű béltisztító, ismeri?

A vitalitás magazin teszt:
1 helyezett


Ha béltisztító kúra előtt áll, Önnek feltétlenül ismernie kell annak a tesztnek az eredményeit, melyet a Vitalitás Magazin szerkesztősége tett közzé nemrégiben. A személyes tapasztalatokból született bejegyzés az egyik legnépszerűbb cikk a méregtelenítés, béltisztító kúrák témakörében. Érthető, hisz a részvevők időt és energiát nem kímélve elvégezték azt a nagy összehasonlító tesztet, melyet az internetről tájékozódó vásárlónak nincs lehetősége megtenni.

Szakértőink

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! A levegőben, a vízben, az élelmiszerekben és a kozmetikumokban is megtalálható méreganyagok hatást gyakorolnak szervezetünkre. Hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá tesznek a különböző megbetegedésekre. Ne halogassa tovább a kúrát, kérdésével forduljon hozzám bizalommal az info@meregtelenites-herbalfix.info e-mail címen, 48 órán belül válaszolok!

Vélemények

2018. november 5.

Már a harmadik kúrát tartom. Hatalmas fizikai változást érzek minden megkezdett kúra 2. Hetétől.

Mezőkövesd, 2018. augusztus 9.

Több éven keresztül húzódó panaszait rendbe hozta a méregtelenítő kúra.Félrekezelték, megoperálták, mégsem használt semmi. Most már teljesen rendben rendben van az emésztése. Valós, közjegyző által hitelesített vélemény.

2018 június 20.

Nem vagyok felpuffadva, rendszeresen használom a toalettet amit a HERBALFIX szedése előtt igen rapszódikusan és fájdalmasan használtam.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

10.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
13.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag

Összetevők listája | Használati útmutató | vásárlói vélemények | orvosi tanácsok

nongmo natural premium

Elismeréseink:

GMO mentes Prémium minőség vegetáriánus
Természetes összetevök
Glutén mentes Magyar termék Golden Lion