• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Őszi méregtelenítés a betegségek ellen

Készüljön fel alaposan az őszre és méregtelenítsen! Tegye ellenállóvá szervezetét, és vegye elejét az ilyenkor szokásos betegségeknek. Az őszi méregtelenítés nem ördöngösség.

Érdemes már az első hűvösebb napokon elkezdeni szervezetünk felkészítését a hűvösebb időjárásra. Ebben nyújthat támogatást az őszi méregtelenítés, ami megerősíti szervezetünk védelmi vonalát.

Hogyan segít az őszi méregtelenítés?

A meghűléses betegségek megelőzésének legjobb módja, ha immunrendszerünket megerősítjük. Nem kell, hogy a megfázás, köhögés, influenza, torokfájás és nátha leterítsen minket. Jelentősen nőhet az őszi betegségek megelőzésének esélye, ha mihamarabb belekezdünk az őszi méregtelenítő kúrába, mellyel megszabadítjuk szervezetünket a felgyülemlett mérgektől és betegségeket okozó mikroorganizmusoktól. A mérgektől megtisztított szervezet könnyebben hasznosítja a bevitt tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek ugyancsak elengedhetetlenek az erős immunrendszer érdekében.

A jól megválasztott őszi méregtelenítő kúra az immunrendszer működését 80 százalékban befolyásoló bélflóra egyensúlyát is visszaállítja, ami ugyancsak segít abban, hogy a szervezet védekező rendszere gyorsabban megbirkózzon meg az őszi betegségek kórokozóival, az egészséges bélflóra ráadásul az emésztést és az anyagcserét is helyreállítja. Utóbbi azért is fontos, mert a bélflóra egyensúlyának helyreállításával, a vastagbélrák kockázata csökkenthető.

Legyünk körültekintőek

A méregtelenítő zöldségek, gyümölcsök, gabonák és a megannyi méregtelenítő tea kúraszerű fogyasztása felerősíti a természetes méregtelenítő folyamatokat, és segít a szorulás leküzdésében. Ez viszont hosszabb ideig tart, ráadásul sokan nem kedvelik ezeket az ételeket. Ezért ajánlott a minőségi táplálékkiegészítők fogyasztása, amelyek koncentráltan tartalmazzák a méregtelenítéshez szükséges hatóanyagokat, alkalmazásuk pedig egyszerű.

Nem kell tehát, hogy az őszi méregtelenítés kapcsán felesleges megterhelésnek tegyünk ki a szervezetüket, vagy olyan ételeket erőltessünk magunkba, amiket nem kedvelünk. Léteznek olyan, mindenki számára elérhető méregtelenítő programok, amelyek kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el a felgyülemlett mérgeket és a salakanyagot, egyúttal felerősítik a szervezet méregtelenítő folyamatainak hatását.

Ilyen a HerbálfixRost, ami kizárólag természetes összetevőkből áll, és megszabadít az anyagcserét és a bélflóra jótékony baktériumainak szaporodását akadályozó salakanyagtól, parazitáktól. További előnye, hogy visszapótolja a szükséges vitaminokat és rostokat, és megerősíti az immunrendszert.
Ne feledjük: ahhoz, hogy a bélflóránk megfelelően működjön, növeljük a probiotikumok bevitelét.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag