• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Nyári méregtelenítés: szervezetünknek belül is szüksége van a pihenésre!

A nyári hónapokban rendszerint elutazunk, megpróbálunk egy kicsit lazítani, kényeztetni magunkat, de vajon arra is figyelünk, hogy a belső szerveinknek jó legyen? Ha nem így teszünk, könnyen lehet, hogy a vakációt követően sem érezzük majd magunkat kipihentnek, mivel a belső nagytakarítás hiányában emésztőrendszerünk folyamatosan olyan megterhelésnek van kitéve, ami negatívan hat a hangulatunkra és a közérzetünkre.

Amikor a nyári szabadságról esik szó, a legtöbbünknek valamilyen kellemes, pihentető időtöltés jut az eszébe: utazás egy egzotikus országba, vakáció a tengerparton, vagy fesztiválozás a barátokkal, egyszóval csupa olyan dolog, ami arra hivatott, hogy ellazítson, feltöltsön bennünket energiával, hogy azután újult erővel vethessük bele magunkat a munkába. Sokan mégis úgy térünk vissza a vakációról, hogy nem érezzük azt a felfrissülés, amire vágytunk.

Hogyan lehetséges ez?

A pihenés ideje alatt ugyan kikapcsoltuk az agyunkat, egy időre megfeledkeztünk a munkahelyi és otthoni problémákról, finom ételekkel kényeztettük magunkat, de arra biztosan nem gondoltunk, hogy a szervezetünknek belül is szüksége van egy kis megkönnyebbülésre és pihenésre! Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha megszabadulunk azoktól a mérgektől és salakanyagoktól, amik fáradttá, kedvetlenné, depresszióssá tesznek minket, és gondoskodnak arról, hogy a legkisebb feladatok is hatalmas kihívásnak tűnjenek számunkra. Mindaddig, amíg odabent nem teszünk rendet, még a legtökéletesebb vakációt követően sem fogjuk úgy érezni, hogy szinte kicseréltek minket.

„Nyaralás alatt méregtelenítsek?”

Természetesen senkit sem arra bíztatunk, hogy a nyaralás közepette álljon neki a nyári méregtelenítésnek (sőt, ezt kifejezetten ellenezzük)! Élvezzük ki a szünidő minden percét, hiszen ez az időszak egyébként sem a megszorításokról szól. Bátran engedjünk a csábításnak, de válogassunk tudatosan a különféle finomságok közül, és törekedjünk arra, hogy minél kevesebb „műanyag” ételt fogyasszunk. Nyugodtan szőjünk terveket arra vonatkozóan, hogy mikor szeretnénk beiktatni a tisztítókúrát, és örüljünk annak, hogy ehhez a meleg hónapokban hatalmas segítséget nyújt a természet, hiszen számtalan friss zöldség és gyümölcs áll a rendelkezésünkre.

Kérjünk profi segítséget!

A hatékony nyári méregtelenítésben segít minket a prémium minőségű „HerbálFix Complex Megoldás”, aminek használatával bélrendszerünk, májuk, vesénk szinte fellélegzik, megszabadulunk az élősködőktől, de arról is gondoskodik, hogy közben ápoljuk a bélflóránkat. Mindemellett visszapótolja a szükséges vitaminokat és rostokat, megerősíti az immunrendszert, nem mellesleg a felesleges kilóinknak is búcsút inthetünk!

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag