• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Ezek a legjobb tavaszi méregtelenítő zöldségek!

A tavasz szervezetünk számára is a megújulás időszaka, egészségünk megtartása érdekében lényeges, hogy ilyenkor megszabaduljunk az emésztőrendszerünkben felhalmozódott salakanyagoktól és toxinoktól. A következő tavaszi méregtelenítő zöldségek nemcsak a szervezetünket tisztítják meg, de emésztésserkentők is egyben. Ismerje meg őket, és tegye egyszerűbbé az otthoni méregtelenítést!

Ezekhez a méregtelenítő zöldségekhez bármelyik piacon, vagy a saját kertünkben is hozzájuthatunk, és amilyen könnyű a beszerzésük, olyan hatékonyan segítenek a különböző emésztési problémákon, és a méregtelenítés során. Emellett mindegyik nagyszerű választás a tápanyagok pótlására.

Zsenge sárgarépa

A zsenge, édes, ropogós sárgarépa magas rosttartalma miatt, kiváló emésztésserkentő, enyhíti az emésztési problémákat, remek méregtelenítő, és csökkentheti a gyomorégést is. Ez a narancssárga színű zöldség javítja a máj funkcióit, és bétakarotin-tartalmának köszönhetően erős antioxidánsként funkcionál, kedvezően befolyásolja sejtjeink működését. Remek puffadás ellen, így ha azt érezzük, hogy ruháink feszülnek rajtunk, ropogtassunk el egy sárgarépát.

Hónapos retek

Az egyik leghatékonyabb méregtelenítő zöldségünk a hónapos retek, ezért méregtelenítés idején jó, ha barátságot kötnünk vele. A retek tökéletes salaktalanító, alaposan kipucolja a bélrendszert, és beindítja a fogyást is. Ha beépítjük az étrendünkbe, nemcsak emésztésünket segít rendbe tenni, hanem a fáradtságérzetet, levertség érzését is enyhítheti. A méreganyagok okozta puffadás ellen is jó ez a zöldség, és segítségével a vitaminraktárainkat is feltölthetjük.

Medvehagyma

A medvehagyma összetétele majdnem megegyezik a fokhagymáéval, ám a jótékony hatóanyagokat sokkal nagyobb mennyiségben tartalmazza. Többek között bővelkedik C-vitaminban, nagyszerű méregtelenítő és béltisztító, megvéd a káros mikroorganizmusoktól, arra azonban ügyeljünk, hogy vérhígító tulajdonságú.

Spárga

Az április végétől elérhető, friss spárga karakteres íze számos nemzet konyhájában örvend nagy népszerűségnek, azt viszont kevesebben tudják, hogy milyen egészségőrző tulajdonságokkal rendelkezik. A spárga kiváló vízhajtó, enyhíti a menstruációs panaszokat, serkenti a veseműködést, ezért veseproblémák esetén is a segítségünkre lehet. Jó hatással van a szívre és az érrendszerre, továbbá kitűnő emésztésserkentő és méregtelenítő zöldség is egyben, bátran fogyaszthatjuk a tisztítókúra idején.

Hogy minél tovább megőrizhessük vitalitásunkat és életerőnket, nagyon fontos, hogy rendszeresen kiürítsünk minden olyan anyagot a szervezetünkből, amelyek káros hatással vannak ránk. Szervezetünk magától sok ilyen anyagot nem távolít el, a HerbálFix Rost azonban képes erre, így elősegíti az egészséges tápanyagok és vitaminok beépülését is.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag