• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Miért fontos a mindennapos méregtelenítés?

A szervezet méregtelenítése egyik legfontosabb mindennapi feladatunk kellene legyen, hiszen a méreganyagok kitisztítása szavatolhatja csak hosszú távon az egészséges életet. Mégis, sokszor jobban figyelünk arra, milyen egészségesnek látszunk, mint amilyenek valójában vagyunk – rengeteget költünk bőrünk, hajunk, fogunk ápolására, miközben szervezetünket elhanyagoljuk. Ha sokáig szeretnénk egészségi problémák nélkül, életminőségünket megőrizve élni, oda kell figyelnünk a rendszeres méregtelenítésre. 

A mindennapi életvitel során ugyanis rengeteg olyan anyag kerül szervezetünkbe, melyek káros hatással vannak egészségünkre, megterhelik a májat, a vesét, a bélrendszert és hosszú távon komoly problémákat okozhatnak. A nyilvánvaló mérgeken túl, mit az alkohol és a nikotin, ilyenek lehetnek a mesterséges élelmiszeradalékok, ízfokozók, tartósítószerek is, tehát az egyszerű mindennapos táplálkozás során is rengeteget veszünk magunkhoz a szervezetet terhelő anyagokból.

Létezik azonban hatékony módszer, amely segítségével könnyedén elvégezhetjük szervezetünk rendszeres méregtelenítését – ez a HerbálFix Rost méregtelenítő kúra. A módszer segítségével hatékonyan ápolhatjuk bélflóránkat, visszapótolhatjuk a szükséges vitaminokat és rostokat, összességében nagyban javíthatunk életminőségünkön.

Miért nem elég csak egy kanál rost reggelente?

A válasz egyszerű: ha minden hatóanyagot egy kanálnyi rostba préselünk, a vitaminok és antioxidánsok jelentős része hatástalanná válik! Ezek ugyanis csak a belső bélrendszerben felszívódva tudják kifejteni optimális hatásukat. Azok a csodaszerek, amelyek rostokkal keverve por formájában kínálják a vitaminokat és antioxidánsokat, ezt figyelmen kívül hagyják, így kidobott pénz, amit ezekre költünk.

A megoldás az, ha ezeket az antioxidánsokat és vitaminokat egy védőburokba csomagoljuk, amely csak a bélrendszer megfelelő részében oldódik fel, és ereszti ki magából ezeket a létfontosságú hatóanyagokat. Ilyen védőburokkal láttuk el a Herbálfix tablettákat, így Ön nyugodt lehet: a Herbálfix komplex megoldás minden hatóanyaga optimális hatást fejt ki az Ön egészségének és közérzetének javítása érdekében!

1 termék nem lehet megoldás minden problémára, a több termék együttes hatása növeli a kúra eredményét.

A mérgekkel teltett szervezet tünetei

Ha nem figyelünk oda a méreganyagok rendszeres eltávolítására, a következő egészségügyi panaszok jelentkezhetnek:

  • Levertség és fáradtság
  • Túlsúlyosság
  • Emésztési gondok
  • Egyéb szervi gondok

A modern életmód következtében, az elmúlt évtizedekben, az emberek szervezetében egyre több méreganyag rakódik le a mindennapi tevékenységek során. Az elfogyasztott ételből, az ivóvízből, de akár a belélegzett levegőből is szennyező, egészségre káros anyagok juthatnak szervezetünkbe, nem is beszélve a stresszről vagy éppen a gyógyszerekről.

A méreganyagok lerakódása számtalan tünettel járhat, amelyek mind a szervezetünk segélykiáltásai. Levertnek, fáradtnak, kedvtelennek érezhetjük magunkat ok nélkül, kedélyállapotunkban váratlan változások állhatnak be, de akár külsőnkön, bőrünkön is megjelenhetnek a figyelmezető jelek. Nem is említve a rendszeresen ránk köszöntő fejfájást.

Nagy veszélyt jelentenek a különböző paraziták is, amelyekkel akkor találkozunk, amikor például házi kedvenceinkkel foglalkozunk, vagy éppen elfelejtjük megmosni a zöldségeket és gyümölcsöket. És persze veszélyforrásnak számítanak ilyen szempontból a hústermékek is.

Miért hatékony méregtelenítés a HerbálFix Rost?

A HerbálFix Rost segítségével hatékonyan eltávolíthatjuk szervezetünkből azokat a káros méreganyagokat, amelyek megkeseríthetik mindennapi életünket. A kúra során bélrendszerünk megtisztul, az élősködőknek búcsút mondhatunk, májuk, vesénk, szöveteink pedig idővel regenerálódnak.

A HerbálFix cég termékének egyetlen célja, hogy segítse a szervezet megtisztulását, ezzel elősegítve az egészség megőrzését. A HerbálFix Rostot a szakértők kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy elkülönítse és kiürítse a szervezetből azokat az anyagokat, amelyekre annak nincsen szüksége és csak felesleget vagy egyenesen problémát jelentenének. Szervezetünk magától sok ilyen anyagot nem távolít el, a HerbálFix Rost azonban képes erre, így elősegíti az egészséges tápanyagok és vitaminok beépülését is.

Hogy sokáig megőrizhessük vitalitásunkat és életerőnket, nagyon fontos, hogy rendszeresen kiürítsünk minden olyan anyagot a szervezetünkből, amelyek káros hatással lehetnének ránk. Persze már a bevitelnél is érdemes odafigyelni – mindig ellenőrzött forrásból származó ételeket fogyasszunk, kerüljük a gyorséttermeket vagy a mosatlan gyümölcsöket, és persze mindig mossunk kezet étkezés előtt.

Ezzel azonban teljesen nem kerülhetjük el a mérgek bejutását, így fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk, például gyógyteákat, és odafigyeljünk arra, hogy rostokban, értékes tápanyagokban, vitaminokban gazdag ételeket vegyünk magunkhoz. A méregtelenítés hozzájárul ahhoz is, hogy a hasznos tápanyagok a lehető leghatékonyabban felszívódjanak.

Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló gondja van, vagy rosszul működik az emésztése: nem fog benne csalódni.

Beszeda Gábor

Sokat sportolok, mozgok, nem beszélve az étrendemről, amelyre odafigyelek, hogy egészséges ételeket fogyasszak! Ezek ellenére szembesülnöm kellett egy igen gyakori problémával, a fáradsággal. Nem értettem az okát, így egy természetgyógyász ismerősöm segítségét kértem, ekkor derült ki, hogy kisebb gondok vannak az emésztésemmel. Sajnos a bélműködésem nem a megfelelő ütemben zajlik, így károsodott a bélflórám is! Később az interneten rátaláltam a HerbálFix nevezetű méregtelenítő programra, mely gyógyír lett a panaszaimra!
Bevallom, szkeptikus voltam az elején, de az első héten már pozitív “élmények” értek, amelyekre nem számítottam!
Sokat segített a termék a közérzetemen és abban, hogy több az energiám, igaz egy kicsit jobban is odafigyelek arra, hogy mivel táplálkozom. Miután felkeresett a HerbálFix, hogy mondanék-e véleményt a termékről, úgy gondoltam szívesen megteszem ezt az apróságot, mivel tudom, nekem is milyen sokat számitott az, hogy egy kedves ismerősöm javaslatára kerestem rá erre a termékre az interneten.

Méregtelenítés: higgyünk-e a csodaszereknek?

Most eláruljuk a hatékony otthoni béltisztítás titkát!

Csodaszerek helyett keressen valódi megoldást: olyan kúrát, ami több termékből tevődik össze, és azok célzottan kezelik a különböző problémákat!

Napjainkban minden területen, így a méregtelenítés és vitaminpótlás területén is léteznek olyan „csodaszerek”, amelyek állítólag csettintésre megoldanak minden problémát. Azt ígérik, hogy életmódváltás nélkül, önuralom nélkül is megoldhatóak a porblémáink, csupán napi egy pohár keveréket kell meginnunk, és minden bajunk egy csapásra megoldódik.

Ez olyan, mintha valaki minden ház körüli problémát egy jó kalapáccsal és egy szöggel akarna megoldani “egy csapásra”! Abszurd, hiszen minden problémára más eszköz jelent megoldás, és nem véletlen, hogy a kalapácsot senki nem használja a csavarhúzól vagy a fűrész helyett. Mert lehet, hogy a kalapáccsal is be tudunk eröltetni egy csavart a helyére, vagy üthetjük vele addig a lécet, míg ketté nem törik, de az eredménnyel biztosan nem leszünk elégedettek.

Ugyanez a helyzet a szervezetünkben lejátszódó folyamatokkal is. A kívánt hatást csak a megfelelő eszközzel lehet elérni, vagyis nem lehet minden problémára megoldás ugyanaz az egy termék, az egy kanál por. Elég nehéz elhinni, hogy egy adag „csodapor” keverék és napi 2 liter víz egybn minden nélkülözhetetlen vitaminnal ellátja a szervezetet, miközben az emésztőrendszert is kitisztítja. Szerintünk ez nem több, mint egy újabb üres szlogen.

Nem érdemes halogatnia a kúrát arra hivatkozva, hogy nincsenek emésztési problémái.

gmo_hu

Ne várja meg, amíg jelentkeznek a tünetek, inkább előzze meg őket! Rendelje meg a "HerbálFix Complex Megoldás" most, és kezdje el a kúrát még ma!