• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Lapos has nyárra: segíthetnek a probiotikumok és a méregtelenítés

Ha májusban tudatosan odafigyel önmagára, a nyarat garantáltan úszógumik nélkül kezdheti! Lapos has nélkül nem viselhet fesztelenül bikinit, sem testhezálló nyári ruhát, azonban nem csak esztétikai okokból fontos megszabadulni a felesleges hasi zsírtól.

A lapos has esküdt ellensége, a lerakodó zsír, mindenekelőtt nem hiúsági kérdés, mivel nagymértékben növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések, és a cukorbetegség kockázatát. Ezért egészségügyi okokból is fontos a lapos has elérése és megtartása, ebben segíthetnek a probiotikumok és a méregtelenítés.

Lapos has gyorsan

Ahhoz, hogy a méreganyagok egy részét raktározó hasi zsírtól megszabaduljunk, nem szükséges úszógumigyilkos edzésterv, jól működő emésztésre és anyagcserére van szükség. Ehhez az egészséges, rostokban bővelkedő étrenddel már megtettük az első fontos lépést, de a lapos elérésének érdekében végezzünk el egy minimum 10 napos méregtelenítő– és béltisztító kúrát. Így kiüríthetjük a felhalmozódott mérgeket, a vastagbél falán megtapadt salakanyagot, ami akadályozza a tápanyagok felszívódását. A méregtelenítés elvégzésével felgyorsul az anyagcsere, és beindul a zsírégetés. Ugyancsak a béltisztítás és méregtelenítés eredménye a bélflóra egyensúlyának helyreállása, ami még hatékonyabbá teszi a zsírégetést. Egyes kutatások szerint, a probiotikus bélbaktériumok olyan enzimek termelődését ösztönzik, amelyek az egyébként emészthetetlen cukrokat is lebontják, és ezzel megnövelik a felszívódó kalóriamennyiséget.

Lapos has edzés

A lapos has másik feltétele az, hogy az eltűnő zsír helyét feszes izom váltsa fel. Csak a fogyástól nem keletkezik lapos has, ellenben a kitágult bőr lógni fog, ami nem szép látvány. Ennek érdekében olyan gyakorlatokat végezzük rendszeresen, lehetőleg mindennap, mint a felülés, lábemelés és a hasprés. Ez nem azt jelenti, hogy több órát kell edzőteremben izzadni, már napi negyedórás hasizom erősítő gyakorlattal is látványos eredményt érhetünk el. A lényeg, hogy a gyakorlatokat teljes erőbedobással végezzük, a jobb hatás érdekében ötvözhetjük kardió edzéssel.

Lapos has étrend

A vágyott lapos has eléréséhez és megtartásához elengedhetetlen, hogy olyan étrendet kövessünk, ami egészséges és nem okoz zsírlerakódást. Részesítsük előnyben a szénhidrátszegény étrendet, például a Paleo, az Atkins, vagy a bikini diétát. Nagyon fontos a tartósítószerek, mesterséges színezékek mellőzése, a túlzott sóhasználat elkerülése, mert ezek ödémásodást és puffadást okoznak. Különösen káros a fehér cukor, valamint a hidrogénezett növényi olajok, a szénsavas italok és az alkohol fogyasztása. Együnk sok rostot, mivel ezek nem csak a fogyásban, de egészségünk megőrzésében is segítenek. A rostos gyümölcsök és zöldségek, a főzelékfélék és a zabkorpa valamint a zabpehely is tele vannak élelmi rosttal.

A gluténmentes HerbálFix rost használata segít kitisztítani a vastagbelet, eltávolítani a lerakódásokat, a salakanyagokat és a parazitákat, emellett támogatja a bélflóra helyreállítását. A készítményben található prebiotikumok támogatják az emésztőenzimeket is termelő, a fogyást felgyorsító probiotikus baktériumok szaporodását.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag