• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van, hiszen mindannyian kapcsolatba kerülünk a levegőben, a vízben, az élelmiszerekben, a kozmetikumokban vagy a tisztítószerekben található káros anyagokkal. Ezek a szervezetünkben lerakódva hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá teszik a különböző megbetegedésekre. A méreganyagok jelenlétének gyakori tünetei a puffadás, a székrekedés, a hasmenés, a túlsúly, illetve a pattanások vagy más bőrproblémák. Ezért időnként meg kell tisztítanunk szervezetünket a toxinoktól. A méregtelenítést elvégezhetjük például léböjt, szaunázás vagy lábfürdő segítségével, de táplálékkiegészítőket – mint például a HerbálFix Rost – is szedhetünk; ez utóbbi talán a legkényelmesebb megoldás.

A HerbálFix Rost egy méregtelenítő készítmény, amely kizárólag természetes anyagokat, gyógynövénykivonatokat tartalmaz, káros mellékhatásai nem ismertek. Szedése egyszerű: napi egy adagolókanálnyi szert kell feloldani folyadékban és meginni. A készítmény az egészségünk fenntartásához szükséges 4 alapszabály (méregtelenítés, béltisztítás, vitaminpótlás, prebiotikumpótlás) betartásához szükséges minden fontos elemet tartalmaz, így elegendő egyetlen szert alkalmazni. A méregtelenítéssel eltávolítjuk a toxinokat, amelyek a levegővel, a vízzel, az élelmiszerekkel vagy kozmetikumokkal kerülnek a szervezetbe. A béltisztítással távoznak a lerakódott salakanyagok, amelyekben akár paraziták is tenyészhetnek; a nélkülözhetetlen vitaminok pótlásával megerősödik az immunrendszer; a prebiotikumokkal pedig gondoskodhatunk a bélflóra egészséges működéséről.

A HerbálFix Rost két legfontosabb előnye a többi méregtelenítőszerrel szemben, hogy kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, illetve, hogy egy készítményben megvan minden, ami a szervezet egészséges működéséhez szükséges. Az első előnynek köszönhetően a HerbálFix Rostot mindenki szedheti, hiszen nincsenek káros mellékhatásai, és nem juttatunk be vele idegen anyagokat a szervezetünkbe. A második jóvoltából pedig elegendő egy készítményt szedni, nem kell reggeli után hosszú perceket töltenünk azzal, hogy beszedegetjük a szükséges vitamintablettákat. A Herbali Rost egyszerre gondoskodik a méregtelenítésről, a béltisztításról, illetve a vitaminok és a prebiotikumok pótlásáról. Szintén előnyös, hogy a készítmény egyszerűen szedhető: elegendő napi egyszer, reggel bevenni egy-egy adagot.

A HerbálFix Rost fogyasztása egyszerű: mindössze napi egyszer kell egy adagolókanálnyi szert feloldani valamilyen folyadékban, például ásványvízben, teában vagy gyümölcslében, és meginni. A készítményt lehetőleg reggelente szedjük. A szernek kellemes íze van, így garantáltan nem fogjuk grimaszolva lenyelni. Mivel a HerbálFix Rostban minden olyan ásványi anyag benne van, amelyre szüksége van a szervezetnek, illetve tartalmaz a méregtelenítést segítő hatóanyagokat is, elegendő egy szert szednünk céljaink elérése érdekében.

A HerbálFix Rost fogyasztása hosszú távon sem okoz semmiféle egészségügyi problémát, hiszen kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így bármennyi ideig fogyaszthatja. Mellékhatásai nincsenek, és nem is okoz függőséget. Egyedül akkor javasolt abbahagynia a szedését, ha allergiás valamelyik összetevőre, illetve komoly egészségügyi problémája van – utóbbi esetben kérjen tanácsot kezelőorvosától.

A kutatási eredmények és a betegek visszajelzései alapján átlagosan egy-két hét múlva érezhetők a készítmény jótékony hatásai. Természetesen ez az egyéntől, az egyén életmódjától (folyadékfogyasztás, sport, dohányzás, gyógyszer- vagy alkoholfogyasztás), illetve az egészségügyi problémák jellegétől is függ. Akár már néhány nap után érezheti a pozitív változásokat, de lehet, hogy egy hónapra is szükség lesz rá. Így javasoljuk, hogy ne hagyja abba a készítmény szedését akkor sem, ha egy-két hét múlva még nem tapasztal eredményt.

Nem igazolt, hogy a HerbálFix Rost befolyással lenne más táplálékkiegészítők vagy gyógyszerek hatására, így nyugodtan folytathatja a kúrát akkor is, ha más készítményt is szed. De saját maga megnyugtatása érdekében erre kezelőorvosánál is rákérdezhet.

A HerbálFix Rostnak semmilyen ismert mellékhatása nincs, így bátran szedheti. A méregtelenítés természetes velejárójaként azonban előfordulhat fejfájás, gyakori vizelési inger, fáradékonyság, gyengeség vagy hasfájás, de ezek általában néhány nap után elmúlnak, és energiával teltnek, jókedvűnek érzi majd magát. Ha azonban valamilyen szokatlan, fent nem említett, kellemetlen tünetet tapasztal, javasoljuk, hogy szüntesse be a készítmény szedését, mert lehet, hogy allergiás valamelyik összetevőre.

Nem kell lemondania semmilyen élelmiszerről, és léböjtöt sem kell tartania; a készítmény jótékony hatásai enélkül is jelentkeznek. Javasoljuk azonban, hogy a méregtelenítés meggyorsítása érdekében fogyasszon legalább napi két liter ásványvizet vagy gyógyteát, egyen sok zöldséget és gyümölcsöt, illetve kerülje az alkoholt és a dohányzást. Párhuzamosan más méregtelenítő módszereket is alkalmazhat, például szaunázhat.

Igen. A vastagbélben található, a salakanyagokon élősködő paraziták sokak életét megkeserítik, hiszen számtalan kellemetlen tünetet – puffadás, hasfájás, fáradtság – okozhatnak. A HerbálFix Rost kitisztítja a vastagbelet, kisöpri belőle a parazitákat, így az alhasi panaszok jellemzően megszűnnek.

Mivel a HerbálFix Rost hatása nyomán rengeteg méreganyag távozik a szervezetből, fogyhatunk is a szedése alatt. A fogyás mértéke egyéntől függ, de akár öt-tíz kiló is lehet. Illetve, mivel a méregtelenítéssel és vitaminpótlással megerősítjük és feltöltjük energiával a szervezetünket, minden abban zajló folyamat gördülékenyebb lesz, így sikeresebb lehet a fogyókúránk is.

Nem ajánlott a méregtelenítés – sem a HerbálFix Rost segítségével, sem másfajta módszerekkel – terhesség vagy szoptatás alatt, illetve komoly betegségek esetén. Mivel a méregtelenítés kezdeti kellemetlen velejárói közé tartozik a fáradtság és a gyengeség, egy egyébként is erőtlen szervezetnek ez nem hiányzik. Emésztőszervi vagy daganatos megbetegedések, gyulladásos bélbetegségek (például colitis ulcerosa) és Crohn-betegség esetén, illetve transzplantáció után szintén ne méregtelenítsünk. Javasolt abbahagyni a készítmény szedését akkor is, ha bebizonyosodik, hogy allergiásak vagyunk valamelyik összetevőjére.