info@meregtelenites-herbalfix.info
0670 544 41 84
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
Kosár
0 Ft

HerbálFix: új név – megszokott minőség

A Herbalia Complex Megoldás béltisztító és méregtelenítő program több ezer elégedett, visszatérő vásárlóval büszkélkedhet. Számunkra a legfontosabb, hogy ezt a bizalmat még tovább erősítsük, és megfeleljünk a hozzánk fordulók magas szintű elvárásainak. Vállalt küldetésünknek tekintjük az egészséges életmód népszerűsítését, azt valljuk, hogy a betegségek kezelésének legjobb módja a megelőzés. Ma már széles körben elfogadott, hogy a bélrendszer, különösen a vastagbél rendszeres megtisztítása, és a méregtelenítés rendkívül fontos az egészség megőrzése szempontjából. Ehhez nyújt segítséget a Herbalia Complex Megoldás, amelyet német szakemberek kizárólag természetes növényi alapanyagokból, a legújabb kutatási eredmények alapján állítottak össze. A Herbalia Komplex Megoldás a tradíció és a tudomány tökéletes ötvözete, nem csupán erősíti a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait, hanem hatóanyagai révén képes eltávolítani a felhalmozódott toxinokat és a vastagbélben megtapadt káros lerakódásokat – ezzel hozzásegít számos betegség elkerüléséhez és kezeléséhez. Tökéletes és teljes megoldást kínál, amire mostantól a termék neve is felhívja a figyelmet: a HerbálFix egyszerre utal a tisztán növényi, természetes összetevőkre, valamint arra, hogy béltisztító és méregtelenítő programunk valóban megoldja az Ön problémáit. A név tehát új, a tartalom és a minőség azonban a régi: a Herbalia Complex Megoldás esetében már megszokott a prémium kategóriát képviseli. Bízunk benne, hogy meglévő és jövőbeni vásárlóink tetszését egyaránt elnyeri a HerbálFix termékcsalád, amely mindenben megegyezik a Herbalia Complex Megoldás programmal. Ne feledje: új név, megszokott minőség, HerbálFix!

A legjobb ár/értékű béltisztító, ismeri?

A vitalitás magazin teszt:
1 helyezett


Ha béltisztító kúra előtt áll, Önnek feltétlenül ismernie kell annak a tesztnek az eredményeit, melyet a Vitalitás Magazin szerkesztősége tett közzé nemrégiben. A személyes tapasztalatokból született bejegyzés az egyik legnépszerűbb cikk a méregtelenítés, béltisztító kúrák témakörében. Érthető, hisz a részvevők időt és energiát nem kímélve elvégezték azt a nagy összehasonlító tesztet, melyet az internetről tájékozódó vásárlónak nincs lehetősége megtenni.

Szakértőink

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! A levegőben, a vízben, az élelmiszerekben és a kozmetikumokban is megtalálható méreganyagok hatást gyakorolnak szervezetünkre. Hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá tesznek a különböző megbetegedésekre. Ne halogassa tovább a kúrát, kérdésével forduljon hozzám bizalommal az info@meregtelenites-herbalfix.info e-mail címen, 48 órán belül válaszolok!

Vélemények

Budapest, 2019.01.08

Nekem, mint masszőrnek meggyőződésem, hogy kiadós béltisztítással kell kezdeni az ízületi gyulladások kezelését.

2018. november 5.

Már a harmadik kúrát tartom. Hatalmas fizikai változást érzek minden megkezdett kúra 2. Hetétől.

Mezőkövesd, 2018. augusztus 9.

Több éven keresztül húzódó panaszait rendbe hozta a méregtelenítő kúra.Félrekezelték, megoperálták, mégsem használt semmi. Most már teljesen rendben rendben van az emésztése. Valós, közjegyző által hitelesített vélemény.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

10.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
13.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag

Összetevők listája | Használati útmutató | vásárlói vélemények | orvosi tanácsok

nongmo natural premium

Elismeréseink:

GMO mentes Prémium minőség vegetáriánus
Természetes összetevök
Glutén mentes Magyar termék Golden Lion