• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Nyaralásból rémálom: tönkreteszi a vakációt ételmérgezés

Alig várta a nyarat, hogy végre elutazhasson és gondtalanul élvezhesse a pihenést? Akkor ne engedje, hogy a gyomorrontás, vagy súlyosabb esetben ételmérgezés, városnézés és strandolás helyett a toaletthez láncolja!

Tombol a hőség, épp a strandon sütteti magát, amikor elfogja a szédülés és az émelygés, majd a hasa is görcsölni kezd. Először próbálja a nagy melegre fogni, ám a tünetei akkor sem enyhülnek, amikor az árnyékba vonul. Könnyen elképzelhető, hogy sikerült elkapnia valamilyen emésztőrendszeri fertőzést, és most az ételmérgezés tipikus jeleit produkálja.

Kínzó tünetekkel jár

Mindenki tudja, hogy a strandolást csaknem lehetetlen elképzelni fagylalt, palacsinta, lángos és sült kolbász nélkül, azonban a kánikulában ezek az ételek sokkal gyorsabban romlanak, sőt, akár súlyos ételmérgezést is okozhatnak. Az ezzel járó hányinger, émelygés, hányás, erős hasi görcsök, folyamatos hasmenés, izomgyengeség csak pár olyan tünet, amiket biztos nem szeretnénk megtapasztalni a nyaralás során, és akkor még nem is említettük a gyengeséget, lázat és hidegrázást.

„Hogy szedtem össze…?”

Csak pár gombóc fagyit evett, esetleg egyetlen túrós palacsintát? Ez éppen elég ahhoz, hogy megfertőződjön a szalmonellával! A fagylaltkészítéshez használt, nem megfelelően hőkezelt tojás ugyanis könnyen szalmonella-fertőzést okozhat, ami egyenes út az ételmérgezéshez. Ugyanez a helyzet a strandon árult hamburgerrel, sült kolbásszal, miután a nem eléggé átsütött húsban számos baktérium rejtőzködhet. A lángos és palacsinta esetében nem a tésztája jelent veszélyt, hanem azok a töltelékek és feltétek, amiket nem tárolnak hűtve, esetleg fedetlenül hagyják.

Miért veszélyes?

Az ételmérgezéssel járó szűnni nem akaró hányás és hasmenés gyorsan kiszáradás és ionvesztést okozhat. A nagymértékű tápanyag- és folyadékvesztés következtében a vér besűrűsödik, a keringés bármikor összeomolhat! Éppen ezért ételmérgezés gyanúja esetén ajánlott azonnal orvoshoz fordulni, hiszen a kezelése a kórokozó fajtájától is függ, ezért elengedhetetlen a vér-, illetve székletvizsgálat.

Tippek e gyógyuláshoz:

A hasmenés, és különösen a krónikus hasmenés szinte mindig összefügg a bélflóra egyensúlyának felborulásával. Éppen ezért a gyógyulást követően ajánlott a probiotikumok fokozott bevitele, amivel helyrebillenthető a bélflóra egyensúlya. Ahhoz azonban, hogy a probiotikumok kifejthessék a hatásukat, prebiotikumokra is szükségünk van, ezek pótlásában segít az inulinban bővelkedő HerbálFix Rost. A HerbálFix multivitamin kapszula szedése ugyancsak ajánlott, hiszen segít abban, hogy az ételmérgezés során legyengült immunrendszerünk ismét megerősödjön.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag