• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Édességmánia: Ön mire fogja a túl sok csokit?

Édességmániás? Állandóan a csokoládén és a süteményeken jár az esze? Lehet, hogy nem a komor telet, hanem a tápanyaghiányt szeretné nassolással ellensúlyozni. Azonban egyéb okai is lehetnek a nyalánkságok utáni vágyakozásnak.

Sokan bánat-és unaloműzőnek használják az édességet, de való igaz, hogy a téli hónapokban több nyalánkságot fogyasztunk. Egyrészt az ünnepek miatt, másrészt, mert szervezetünknek a hidegben több kalóriára van szüksége. Az is előfordulhat, hogy azért küzdünk édességmániával, mert szervezetünk így jelzi a haj- és bőrproblémákkal is járó tápanyaghiányt. Azonban akadnak olyanok is, akik egyszerűen csak cukorfüggőségben szenvednek.

Dopaminhiány

Kálium-, magnézium- és rézhiány esetében nagyon kívánhatjuk az édességet, főként a csokoládét. A csokoládé ugyanis gyorsan növeli a szervezet „boldogsághormonnak” is nevezett dopaminszintjét, mindemellett gazdag káliumban, magnéziumban, rézben, valamint A-, D-, E- és B-vitaminokban. A benne található magnézium és koffein hozzájárul a közérzetünk javításához, és csökkenti a fáradtságot.

Gombás fertőzés

Nem árt tudni, hogy a Candida albicans jelenléte hozzájárul az édességmániához. Ördögi körről van szó, mert minél több édességet eszünk, annál inkább elszaporodik a gomba, tulajdonképpen mi magunk „etetjük”. Előfordulhat, hogy a sóvárgást foszfor- vagy krómhiány, esetleg az alacsony triptofánszint okozza, aminek szerepe van két hormon, a melatonin és a szerotonin termelésében, ezáltal befolyásolja a hangulatot.

Számtalan betegséget okoz a cukor

A mértéktelen cukorfogyasztás elgombásodáshoz, magas vérnyomáshoz, cukorbetegséghez, a sav-bázis egyensúly felbomlásához, fogproblémákhoz vezet, nem ritkák a különféle gyulladások sem, az állandó fáradtság, az alvászavarok és a bőrproblémák. A túl sok cukor emeli a szabad gyökök szintjét, gyengíti az immunrendszert, felgyorsítja az öregedést, ezért is ajánlott elhagyni az étrendünkből.

Tartsunk mértéket

Ha valaki képes lecsökkenteni napi 40 gramm alá csökkenteni cukorfogyasztást, egészségi állapotában óriási javulás áll be. Energikusabb lesz, ritkábban döntik le a lábáról betegségek, ideális testsúlyát könnyebben tartani, ráadásul a bőre is sokáig ránctalan és üde marad. Ha édességre vágyunk, együnk inkább zabpehelyhet, datolyát, tökmagot, napraforgómagot vagy földmogyorót, míg a foszfort az édes sztéviával is pótolhatjuk. Az édességek utáni sóvárgást a búzafűlé is csökkenti, ami étvágycsökkentő hatású.

Az édességmániától való megszabadulásban segít a HerbálFix Rost. Használatával hosszan tartó telítettségérzet érhető el, és mérsékli a cukros ételek iránti sóvárgást.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag