info@meregtelenites-herbalfix.info
0670 544 41 84
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
Kosár
0 Ft

Szerda, Március 28.

Tavaszi béltisztítás a szebb külsőért

Tavaszi béltisztítás a szebb külsőért

A béltisztításról sokan gondolják, hogy csak különféle emésztőrendszeri problémák esetén érdemes elvégezni, arra viszont kevesen gondolnak, hogy szépségápoló jelleggel is. Egy alapos tavaszi béltisztítástól a külsőnk is új életre kel!

Kevés a jó kozmetikum

Eljött a tavaszi béltisztítás ideje, ha annak ellenére fakó a bőrünk, töredezett a hajunk, hogy mindent megteszünk szépségünk érdekében. Itt nem csupán a jó minőségű, kemikáliáktól mentes kozmetikumokra gondolunk, hanem beleink tisztántartására is. Hiába fogyasztunk ugyanis tavasszal tápanyagokban gazdag ételeket, ha a szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen nyomelemek és vitaminok nem érik el céljukat, a belekben lerakódott a méreg- és salakanyagok akadályozzák a megfelelő felszívódásukat.

Látványos tünetek

A toxinok és a belekben megrekedt salakanyagok külső tünetei közé tartozik a pattanásos, gyulladt, fakó, élettelen bőr, a töredezett, ritkuló, fénytelen haj, a rossz minőségű és fénytelen körmök, súlyosabb esetben a makacs gombás köröm-és bőrfertőzések. A testünket szennyező antibiotikumok, hormonok, szintetikus adalékanyagok, illetve növényvédő szerek nagy részét sajnos táplálkozással visszük be, előbbieket például a tehéntejjel, míg utóbbiakat azokkal a zöldségekkel és gyümölcsökkel, amikkel éppen az egészségünket szeretnénk szolgálni. Toxinok azonban nem csak az ételeinkből kerülhetnek a szervezetünkbe, gondoljunk csak a fokozódó környezetszennyezésre, esetleg a különféle tisztítószerekre.

Segíthet a béltisztítás

A kellemetlen bőr- és hajtünetek mellett, a tavaszi béltisztítással, számos súlyosabb egészségügyi problémát is elkerülhetünk, vagy visszaállíthatjuk szervezetünk működésének egyensúlyát. A béltisztítás javítja az anyagcserét, eltávolítja a tápanyagok felszívódását akadályozó salakanyagokat. Így megszüntethetők, megelőzhetők a rossz anyagcsere miatt kialakuló hiányállapotok, és az ezek hatására jelentkező látványos bőrpanaszok. Mivel a vastagbélben felhalmozódó mérgek és a salakanyag felborítják az immunrendszer működését befolyásoló bélflóra egyensúlyát, az alapos béltisztítás hozzájárul a bélflórát felépítő jótékony, probiotikus baktériumok elszaporodásához, ezáltal a bélflóra helyes működéséhez.

A tavaszi béltisztításhoz használjunk antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó HerbálFix Rostot, a benne lévő természetes összetevők a belek kéményseprői. Kúraszerű alkalmazása képes megakadályozni az újabb lerakódások kialakulását.

Szakértőink

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! A levegőben, a vízben, az élelmiszerekben és a kozmetikumokban is megtalálható méreganyagok hatást gyakorolnak szervezetünkre. Hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá tesznek a különböző megbetegedésekre. Ne halogassa tovább a kúrát, kérdésével forduljon hozzám bizalommal az info@meregtelenites-herbalfix.info e-mail címen, 48 órán belül válaszolok!

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

10.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
14.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag

Összetevők listája | Használati útmutató | vásárlói vélemények | orvosi tanácsok

nongmo natural premium

Elismeréseink:

GMO mentes Prémium minőség vegetáriánus
Természetes összetevök
Glutén mentes Magyar termék Golden Lion