info@meregtelenites-herbalfix.info
0670 544 41 84
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
Kosár
0 Ft

Hétfő, Április 9.

Tönkreteszi az emésztésünket a stressz

Tönkreteszi az emésztésünket a stressz

A stressz nem csak a napját rontja el, hanem bélrendszerében és egész szervezetében is maradandó károkat okozhat. Ugye, Ön is hallotta már azt a jó tanácsot, hogy ne idegeskedjen? Persze, mondani könnyű, betartani nehéz, viszont nem lehetetlen!

A fentieket hallva jellemzően legyintünk, és agyunk fogaskerekei forognak tovább, miközben úgy érezzük, idegsejtjeink száma egyre csökken, ráadásul a stressz hatására az emésztésünk is felborul. De tényleg megéri?

Mi számít igazán?

Régi és igaz mondás miszerint, ha változunk, a világ is velünk változik. Mi döntünk, hogy egy eseményt, történést elfogadunk, levonjuk a tanulságokat, és tovább lépünk, vagy tagadjuk a történteket, és szélmalomharcot vívunk, benne ragadva egy múltbéli helyzetben.
Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy az, amin éppen idegeskedünk, számítani fog-e pár hónap, vagy egy év múlva. Ha a válasz igen, még mindig eldönthetjük, hogy megoldandó feladatként, vagy újabb nehézségként éljük meg – vajon melyik visz előre? Természetesen mindenkinek vannak nehezebb napjai, és a mosolyt sem viselhetjük kiegészítőként minden nap, de ha tisztázzuk azt, hogy mi az, ami valóban számít, higgadtabban éljük meg mindennapjainkat, az éjszakáink is nyugodtabban telnek majd, és bélrendszerünk is hálás lesz.

A megoldás bennünk van

Mivel a stressz a bélrendszerünket is megtépázza, így vagy állandó hasmenéssel, vagy éppen szorulással jelez nekünk. Kialakulhat puffadás, gyomorfekély, reflux, de a belek vérellátására is rossz hatással van. Jelentkezhet állandó gyomorgörcs, étvágytalanság, hányinger, alhasi fájdalom, továbbá az irritábilis bél szindróma (IBS), a bélflóra egyensúlyának felborulása szintén a stressz számlájára írható. Vegyünk tudomást ezekről a jelekről, és a különböző gyógyszerek helyett – amelyek csak a tüneteket kezelik – figyeljünk oda a belső egyensúlyunkra.
A kiegyensúlyozottsághoz nagymértékben hozzájárul a megfelelő táplálkozás: kevésbé tesz minket depresszívvé és érzékennyé a stressz, ha sok zöldséget, gyümölcsöt eszünk. A megoldandó feladatokat sem látjuk olyan hatalmas problémáknak, ha bélrendszerünket nem terheljük szupermarketek polcain sorakozó édességekkel, chipsekkel, vagy a gyorséttermek kínálta agyonfinomított és elnehezítő érzést okozó ételekkel.

Segíthet a méregtelenítés

Ha úgy érzi, telítődött a szervezete és az idegrendszere, ha szeretne változtatni az életminőségén, csináljon egy belső nagytakarítást, méregtelenítsen, akár egy komplett méregtelenítő programmal, meditáljon, és keressen minden nap legalább egy dolgot, amiben meglátja a szépet és a jót!

Egészségünk stresszel szembeni megőrzése az egyik legnehezebb feladatunk. A méregtelenítés után energikusabbnak, derűsebbnek érezzük magunkat, pihentetőbb lesz az alvás, megszűnik a puffadás, a székrekedés vagy a hasmenés. Tisztítsa meg szervezetét a növényi összetevőket tartalmazó HerbálFix Rost segítségével!

Szakértőink

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! A levegőben, a vízben, az élelmiszerekben és a kozmetikumokban is megtalálható méreganyagok hatást gyakorolnak szervezetünkre. Hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá tesznek a különböző megbetegedésekre. Ne halogassa tovább a kúrát, kérdésével forduljon hozzám bizalommal az info@meregtelenites-herbalfix.info e-mail címen, 48 órán belül válaszolok!

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

10.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
14.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag

Összetevők listája | Használati útmutató | vásárlói vélemények | orvosi tanácsok

nongmo natural premium

Elismeréseink:

GMO mentes Prémium minőség vegetáriánus
Természetes összetevök
Glutén mentes Magyar termék Golden Lion