info@meregtelenites-herbalfix.info
0670 544 41 84
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
Kosár
0 Ft

Kedd, Június 20.

Fogyókúra és méregtelenítés: a nyerő párosítás!

Fogyókúra és méregtelenítés: a nyerő párosítás!

Bár egy sikeres fogyókúrát követően általában mindenki elégedett, arra csak kevesen gondolnak, hogy ezzel még korántsem tettek meg mindent az egészségükért. A súlyvesztéssel ugyanis a méreganyagok nem távoznak el a szervezetünkből, ráadásul a leadott kilóinkat is vissza vonzzák.

Célszerű tehát a fogyókúrát méregtelenítéssel egybekötni! Leolvadtak rólunk a kilók, lapossá vált a hasunk, ismét beleférünk a régi ruháikba, ám ez még nem jeleneti azt, hogy a belül is minden rendben van velünk. Ugyan a fogyókúra során a felesleges zsírtól megszabadultunk, de azoktól a méreganyagoktól nem, amik a megfogyatkozott zsírsejtjeinkből más helyre vándoroltak. Ez hogyan lehetséges?

Az emésztőrendszer optimális esetben segít abban, hogy szervezetünkből a zsírban oldódó mérgek - adalékanyagok, tartósítószerek, ízfokozók, mesterséges színezékek, nehézfémek, gyógyszermaradványok - kiürüljenek. Jelentős hányaduk az epével együtt távozik a vékonybélbe, ahonnan a bélbolyhok kefeként segítenek kisöpörni, míg a többi toxint a máj vízoldékonnyá teszi, így aztán azoktól is megszabadulhatunk. Előfordulhat azonban, hogy a bélbolyhok károsodása miatt ez a „takarítás” nem, vagy csak részben történik meg, ilyenkor ezek a toxinok is bekerülnek a májba. Idővel annyi káros anyag halmozódik fel benne, hogy telítődik, ezekkel már nem képes megküzdeni. Mi történik ilyenkor? A májunk megpróbál megszabadulni tőlük, bekerülnek a véráramba, majd onnan a zsírpárnáinkba. Testünk tulajdonképpen a zsírsejtekbe „csomagolva” próbál bennünket megvédeni ezektől az anyagoktól, csakhogy a fogyókúrával számuk jelentősen megcsappan. Ilyenkor az eddig bennük tárolt toxinok visszajutnak a véráramba, onnan pedig ismét a májba, sőt, akár az agyunkba is. Félelmetesen hangzik, ugye? A szervezetünket tulajdonképpen a fogyókúrával elárasztjuk mérgekkel, amiknek jelenlétére számos tünet figyelmeztet:

 • Rossz lesz a közérzetünk
 • Fáradékonnyá és ingerlékennyé válunk
 • Nem vagyunk képesek koncentrálni a feladatainkra
 • Alvászavarokkal küzdünk
 • Gyakran kínoz minket fejfájás, vagy migrén
 • Időnként látszólag minden ok nélkül szédülünk, émelygünk
 • Bőrünk és hajunk minősége romlik
 • Állandóa felpuffadunk
 • Székrekedéssel, illetve hasmenéssel küzdünk
 • Allergiássá válunk
 • Leheletünk a körültekintő szájhigiéna ellenére is bűzössé válik
 • Nyelvünket sűrű lepedék fedi
 • Hajlamosabbá válunk a különféle gombás és bakteriális fertőzésekre
 • Fájnak az ízületeink

Ebből logikusan az következik, hogy a fogyókúra nem lehet sikeres méregtelenítés nélkül, hiszen a kilóinktól megszabadultunk ugyan, de a minket megbetegítő mérgektől nem. Arról nem is beszélve, hogy méregtelenítés hiányában mindent elkövetünk azért, hogy a leadott felesleg visszaszaladjon ránk, hiszen a szervezetünk szeretné újra zsírsejtekbe zárni a káros anyagokat. Ha ezt el akarjuk kerülni, a fogyókúra mellé feltétlenül iktassuk be a méregtelenítést, tisztítsuk meg a testünket, élvezzük karcsúan, egészséges az életet!

Ebben segít a HerbaliFix kúra, amely kitakarítja, valamint tisztán tartja az emésztőrendszert, fenntartja a belek optimális működését. 

Szakértőink

Méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! A levegőben, a vízben, az élelmiszerekben és a kozmetikumokban is megtalálható méreganyagok hatást gyakorolnak szervezetünkre. Hosszú távon legyengítik azt, és hajlamossá tesznek a különböző megbetegedésekre. Ne halogassa tovább a kúrát, kérdésével forduljon hozzám bizalommal az info@meregtelenites-herbalfix.info e-mail címen, 48 órán belül válaszolok!

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

10.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
14.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag

Összetevők listája | Használati útmutató | vásárlói vélemények | orvosi tanácsok

nongmo natural premium

Elismeréseink:

GMO mentes Prémium minőség vegetáriánus
Természetes összetevök
Glutén mentes Magyar termék Golden Lion