• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Biológiai óra: igazítsa hozzá a méregtelenítést!

Biológiai óra és méregtelenítés

Első hallásra talán furcsának tűnik, de a szoros összefüggés van a biológiai óránk és a méregtelenítés között.  Vastagbelünk ugyanis a reggeli órákban a legaktívabb, ez gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ekkor tudunk a leghatékonyabban megszabadulni a méreganyagoktól. Lényegében tehát akkor járulhatunk hozzá leginkább a salaktalanítás sikerességéhez, ha figyelembe vesszük ezt az idővallumot!

A biológiai óra nagyjából minden embernél hasonlóan „jár”, apró eltérések akadhatnak ugyan. Általánosságban elmondható, hogy a vastagbél ürítése a hajnali/reggeli órákban történik, azaz, ha szervezetünk optimálisan funkcionál, akkor ebben az időben az előző nap bevitt méreganyagoktól is megszabadulhatunk. Ezután már koncentrálhatunk a gyomrunkra, ami a reggel, illetve kora délelőtt a legterhelhetőbb, tehát egy tápanyagokban és rostokban gazdag reggelivel megalapozhatjuk az egész napunkat. Ha tehát a biológiai óránk rendesen működik, akkor búcsút inthetünk a salakanyagoknak és toxinoknak, így nem érezzük majd magunkat fáradtnak és dekoncentráltnak, energikusabbak leszünk, ha pedig mindezt a megfelelő, szuperélelmiszerekben gazdag reggelivel fokozzuk, akkor garantált lesz a siker.

Mit tehetünk, ha nem jól jár a biológiai óránk?

Ha szeretnénk, ha szervezetünk biológiai órája helyreálljon, iktassuk be a méregtelenítést! Először az emésztésünket teszi rendbe, normalizálódik a székletünk, sokkal felszabadultabbnak, könnyebbnek érezzük magunkat. Segítségével helyreáll az alvásciklusunk, javul a fizikai és a szellemi teljesítményünk. A szezonális betegségektől is kevésbé kell tartanunk, sőt, a fejfájás sem lesz gyakori vendégünk. Utóbbiaknak az az oka, hogy a vastagbél megtisztítása, méregtelenítése erősíti az immunrendszerünket: a toxinok kihajtásával ugyanis a testünk védekezőképességét közvetlenül befolyásoló bélflórát felépítő jótékony baktériumok ismét elszaporodnak, ezáltal az immunrendszerünk is sokkal jobban fog működni.

Hatékony segítőtársak

A méregtelenítést követően ajánlott a probiotikumok fokozott bevitele, amivel helyreállítható a bélflóra egyensúlya. Ezek pótlásában segít HerbálFix Rost, míg a HerbálFix multivitamin kapszula, aminek szedése plusz energiával tölti fel szervezetünket.  

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag