• info@meregtelenites-herbalfix.info
 • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Hatékony béltisztítás

Mi a béltisztítás szerepe?

Az emberi szervezet bélrendszere lényegében olyan funkciót tölt be, amilyet a fűtőrendszerekben a kémény: itt távozik a végtermék, amit a szervezet nem tudott hasznosítani. Ez az a terület, aminek tisztításáról érdemes rendszeresen gondoskodni, még abban az esetben is, ha az az érzésünk, hogy minden tökéletesen rendben van.

A növényi rostok számos olyan szénhidrátot tartalmaznak, amelyek emésztés nélkül haladnak végig a bélrendszeren. Így a növényi rostok, amilyen például a HerbálFix Rost béltisztító kúrában is jelen levő 98 százalékos tisztaságú Psyllium, könnyedén kitisztítják a bélfal redőiben keletkezett lerakódásokat. Ezért is keresztelték ezeket a növényi rostokat a bélrendszer kéményseprőinek.

Mai rohanó világunkban különösen fontos odafigyelni a bélrendszer rendszeres tisztítására, hiszen az élelmiszerekhez adott legkülönbözőbb, sokszor ismeretlen adalékanyagok, színezékek, a legváltozatosabb ízfokozók és a nagy mennyiségben elfogyasztott cukor mind lerakódnak a bélrendszerben. Itt az ideje a nagytakarításnak!

fájdalommentes és könnyed béltisztításhozválassza Ön is a HerbálFix Rostot, amely köszönhetően a 98 százalékos tisztaságú Psyllium nevezetű szénhidrátnak elképesztően gyengéden, a legapróbb kellemetlenségektől is mentesen végzi el a bélrendszer megtisztítását. Emellett ennek a kúrának van egy másik fontos előnye, hogy a készítmény összetevőinek köszönhetően pótolja a szervezet számára fontos növényi rostokat, vitaminokat, továbbá azon prebiotikumokat, amelyek szükségesek a bélrendszer megfelelő működéséhez.

Miért fontos a béltisztítás Önnek is?

Az ember bélrendszerében felhalmozott méreg- és salakanyagok, a különböző nem kívánatos paraziták hatással vannak a mindennapi életünkre. Ön észleli saját szervezetén az alábbi tüneteket:

 • Gyakori szélgörcsök gyötrik?
 • Kellemetlen a lehelete?
 • Gyakran ingerlékeny?
 • Rossz az emésztése?
 • Rendszeres székrekedéstől szenved?
 • Gyenge az immunrendszere?
 • Küzd a visszatérő fejfájással?
 • Állandóan fáradt, kimerült?
 • Túlsúlytól, elhízástól szenved?
 • Gyötri az aranyér?
 • Gyakran és könnyen megfázik?
 • Parazitafertőzése van?

Ha a fentiek közül legalább egyre határozott igennel válaszolt, eljött a béltisztító kúra ideje! Válassza a HerbálFix Rostot még ma, hogy a szervezete megtisztulhasson és feltöltődhessen.

Miért nem elég csak egy kanál rost reggelente?

A válasz egyszerű: ha minden hatóanyagot egy kanálnyi rostba préselünk, a vitaminok és antioxidánsok jelentős része hatástalanná válik! Ezek ugyanis csak a belső bélrendszerben felszívódva tudják kifejteni optimális hatásukat. Azok a csodaszerek, amelyek rostokkal keverve por formájában kínálják a vitaminokat és antioxidánsokat, ezt figyelmen kívül hagyják, így kidobott pénz, amit ezekre költünk.

A megoldás az, ha ezeket az antioxidánsokat és vitaminokat egy védőburokba csomagoljuk, amely csak a bélrendszer megfelelő részében oldódik fel, és ereszti ki magából ezeket a létfontosságú hatóanyagokat. Ilyen védőburokkal láttuk el a Herbálfix tablettákat, így Ön nyugodt lehet: a Herbálfix komplex megoldás minden hatóanyaga optimális hatást fejt ki az Ön egészségének és közérzetének javítása érdekében!

1 termék nem lehet megoldás minden problémára, a több termék együttes hatása növeli a kúra eredményét.

Hogyan segíti a HerbálFix Rost a béltisztítást?

Méregtelenítés és béltisztítás a természet erejével: ezt nyújtja Önnek a HerbálFix Rost tisztítókúrája. A gyógynövényekből és természetes összetevőkből összeállított HerbálFix rost olyan növényi rostokat tartalmaz, mint a liszt, a lenmag, a psyllium vagy az articsóka. Ezek a gyógynövények és természetes összetevők az emberi emésztőrendszer kéményseprői: megtisztítják a bélrendszert, leoldják annak faláról az ott megtapadt salakot.

A HerbálFix Rost rendszeres, kúraszerű alkalmazása képes megakadályozni az újabb lerakódások kialakulását, tisztán tartja a bélrendszert és megszünteti a szervezetben a paraziták jelenlétét. Ezek a paraziták ugyanis a bélfalon lerakódó és az évek során egyre halmozódó, kiürülni képtelen salakanyagokban telepszenek meg, ott rakják le petéiket és onnan is táplálkoznak. Ha ez a táptalaj megszűnik, akkor a paraziták is elpusztulnak: így hat a HerbálFix Rost 5 az 1-ben béltisztító kúrája is.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki jobban szeretné érezni magát a bőrében.

Pollák Kristóf

Több problémám is volt az egészségemmel, nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért úgy gondoltam, megér egy próbát ez az étrendkiegészítő. Már nagyon korán, a hatodik napon elkezdte kifejteni a hatását, alaposan meg is lepődtem azon, amit a vécében láttam! Ettől kezdve viszont sokat javult a közérzetem, mára a panaszaim jelentős része elmúlt.

Méregtelenítés: higgyünk-e a csodaszereknek?

Most eláruljuk a hatékony otthoni béltisztítás titkát!

Csodaszerek helyett keressen valódi megoldást: olyan kúrát, ami több termékből tevődik össze, és azok célzottan kezelik a különböző problémákat!

Napjainkban minden területen, így a méregtelenítés és vitaminpótlás területén is léteznek olyan „csodaszerek”, amelyek állítólag csettintésre megoldanak minden problémát. Azt ígérik, hogy életmódváltás nélkül, önuralom nélkül is megoldhatóak a porblémáink, csupán napi egy pohár keveréket kell meginnunk, és minden bajunk egy csapásra megoldódik.

Ez olyan, mintha valaki minden ház körüli problémát egy jó kalapáccsal és egy szöggel akarna megoldani “egy csapásra”! Abszurd, hiszen minden problémára más eszköz jelent megoldás, és nem véletlen, hogy a kalapácsot senki nem használja a csavarhúzól vagy a fűrész helyett. Mert lehet, hogy a kalapáccsal is be tudunk eröltetni egy csavart a helyére, vagy üthetjük vele addig a lécet, míg ketté nem törik, de az eredménnyel biztosan nem leszünk elégedettek.

Ugyanez a helyzet a szervezetünkben lejátszódó folyamatokkal is. A kívánt hatást csak a megfelelő eszközzel lehet elérni, vagyis nem lehet minden problémára megoldás ugyanaz az egy termék, az egy kanál por. Elég nehéz elhinni, hogy egy adag „csodapor” keverék és napi 2 liter víz egybn minden nélkülözhetetlen vitaminnal ellátja a szervezetet, miközben az emésztőrendszert is kitisztítja. Szerintünk ez nem több, mint egy újabb üres szlogen.

Nem érdemes halogatnia a kúrát arra hivatkozva, hogy nincsenek emésztési problémái.

gmo_hu

Ne várja meg, amíg jelentkeznek a tünetek, inkább előzze meg őket! Rendelje meg a "HerbálFix Complex Megoldás" most, és kezdje el a kúrát még ma!