• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Hogyan állítható vissza rostokkal a bélrendszer egészsége?

Tudta, hogy a bélrendszer egészsége mennyire fontos a jó közérzet, és a betegségmegelőzés szempontjából? Rossz emésztés, tápanyaghiány, gyenge immunrendszer, problémás bőr: mindez arra figyelmeztet, hogy beleink nem működnek kellőképpen.

A fenti tüneteket megelőzhetjük, vagy akár meg is szüntethetjük a panaszokat, ha bélrendszer egészsége helyreáll. Ebben lehetnek hatékony segítőtársaink a béltisztító rostok, és az ezeket tartalmazó méregtelenítő, béltisztító táplálékkiegészítők. Hasznos a bélregeneráló tea fogyasztása is.

Megbetegíti az emésztőrendszert a rosthiány

A rostok elsőrangú természetes méregtelenítők és béltisztítók. Megkötik, illetve eltávolítják mérgeket, és szinte leradírozzák a bélfalról a letapadt káros salakanyagokat. Utóbbi hatásukat erősíti, hogy a rostok felgyorsítják a természetes bélmozgásokat, más szóval a bélperisztaltikát.

Nyilván az lenne a legideálisabb, ha mindenki elegendő rostos ételt és italt vinne be a szervezetébe, azonban ez koránt sincs így. Az emberek nagy részének étrendjében ugyanis kevés a nyers zöldség és gyümölcs, a teljes kiőrlésű gabonák, de a rostokban ugyancsak bővelkedő zabpehelyből és útifűmaghéjból sem fogyasztunk semennyit, vagy nem eleget. De mennyi rostra is van szükségünk naponta? Felnőttek számára napi 30 gramm rost bevitele ajánlott, de az emberek többsége ennek jó, ha felét fogyasztja. Pedig a bélrendszer egészsége nagyban függ az elfogyasztott rost mennyiségétől.

A rosthiányos táplálkozás miatt a széklet megkeményedik, ami szorulást okoz, ez pedig növeli az aranyér kockázatát, továbbá hozzájárul a divertikulózis (vastagbél nyálkahártyájának kiöblösödése) kialakulásához. A bélrendszerben megrekedt salakanyag remek búvóhelyet biztosít a parazitáknak, és felborítja a bélflóra egyensúlyát.

Az egészségtelen bélflóra számos betegség kialakulásával összefüggésbe hozható, mivel több létfontosságú élettani folyamatban vesz részt, és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Jól látható tehát, hogy bélrendszer egészsége milyen szoros összefüggésben áll az elfogyasztott rost mennyiségével, és hogy miért elengedhetetlen bélrendszer regenerálása.

Hogyan növeljük a rostbevitelt?

Ennek talán a legjobb módja a magas rosttartalmú diéta követése, pontosabban az olyan rosttal teli ételek napi szintű fogyasztása, mint például a bab, borsó, lencse, brokkoli, paradicsom, káposztafélék, hagyma, sütőtök, alma, banán, körte, szilva, illetve a teljes kiőrlésű gabonák (rozs, zab) és diófélék.

A rostok a jóllakottság érzését keltik, ezzel megakadályozzák a súlyfelesleg kialakulását, megelőzik a székrekedést, valamint csökkenti a visszerek (a székrekedés miatti erőlködés károsan hat a láb vérellátottságára) és aranyér kialakulásának esélyét. A rostok fogyasztása meggátolja az evés utáni vércukorszint hirtelen növekedését, ami nagyon fontos, főként a cukorbetegek számára.

A rostok fogyasztásával párhuzamosan igyunk sok folyadékot (napi 2-3 litert), így segítjük az emésztőrendszeren keresztüli áthaladásukat. Azonban ne essünk át a ló túlsó oldalára, a túlzott rostbevitel gázképződést, puffadást és gyomorgörcsöket okozhat.

Ha azok közé tartozunk, akiknek nehezére esik a rostok fogyasztása (bár egy kevés zöldség és gyümölcs vélhetően mindenki étrendjébe beiktatható), válasszunk kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó béltisztító rostokat. A prémium minőségű HerbálFix Rost rendszeresen alkalmazásával visszaállítható a bélrendszer egészsége. A készítmény képes a toxikus anyagok eltávolítására a szervezetből, a bélflóra egyensúlyának helyreállítására, így a betegségek, fertőzések megelőzésére. A bélrendszer tisztítása a paraziták eltávolításának egyik legjobb módja.

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag