• info@meregtelenites-herbalfix.info
  • 0670 544 41 84
Étrendkiegészítőnk bevizsgált termék.
OÉTI eng.szám.: 17487
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Fiatalító antioxidánsok | A legjobb természetes antioxidánsok

Mindannyian találkoztunk már olyan emberrel, aki a korát meghazudtolóan fiatalos. Ez egyrészt a genetikának köszönhető, másrészt a megfelelő életmódnak. Hogyan lassítják az öregedést az antioxidánsok?

A fiatalos külső megőrzése megfelelő táplálkozással sokáig lehetséges. Élő példái ennek azok a természeti népek, akik a világtól elzárva 100 évig is élnek, teljesen egészségesek, és a remekül néznek ki. Ezek az emberek csak elvétve találkoznak azokkal a szabadgyökökkel, amelyek az egészségtelen életmód miatt keletkeznek, és a sejtromboló hatásuk, többek közt az öregedést is sietteti.  Az öregedés természetes folyamatának lassításában segítenek az antioxidánsok.

Sejtkárosodás ellen antioxidánsok

Szabadgyökök élettani körülmények között (az anyagcsere során, a napfény, a stressz, a méreganyagok hatására) is keletkeznek, ám a jelentős részét a szervezetünk képes hatástalanítani. A szabadgyökök közvetlenül kapcsolatba hozhatók a rákbetegségekkel, a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel, a gyulladásos állapotokkal, valamint a bőr öregedésével. Az antioxidánsok segítenek semlegesíteni a sejtjeinket károsító szabad gyököket, és gátolják az oxidációs folyamatokat. Bekapcsolódva ezeknek a folyamatoknak a leállításába, jelentős szerepet vállalnak az öregedés lelassításában, de a sejtmegújulást is ösztönzik. Elenyésző részüket a szervezetünk előállítja, a többit a megfelelő élelmiszerekkel vehetjük magunkhoz.

Antioxidánsok bevitele

A gyümölcsök és zöldségek, olajos magvak, gabonafélék és hüvelyesek, valamint az olyan szuperélelmiszerek, mint a chia mag, Chlorella alga, cékla, gránátalma és acai bogyó a legjobb természetes antioxidánsok. Fogyasztásukkal, sejtjeinket megvédve elkerülhetjük a szív-és érrendszeri betegségeket, emésztési zavarokat, és a tápanyaghiány miatti haj-, bőr- és körömproblémákat. A dió, és főként a csonthéjas magvak kimagasló hányadban tartalmaznak omega-3 és omega-6 zsírsavakat, amelyek rugalmassá teszik a sejtfalakat. Kiemelkedő fontosságúak a fiatalos külső megőrzésének szempontjából a telítetlen zsírsavakban bővelkedő, magvakból kinyert olajfélék, az olíva-, szója-, tökmag-, lenmag-, kendermag– és szőlőmagolaj. Utóbbi fokozza a kollagén- és elasztin termelődését, feszessé teszi a bőrt. 

Mesterséges antioxidánsok

A nem kiegyensúlyozott táplálkozás sok esetben szükségessé teszi a mesterséges antioxidánsok fogyasztását. Ezeket (aszkorbinsav, foszforsav, borkősav, lecitin, tokoferol) az élelmiszeripar is használja, a termékek eltarthatóságának érdekében.

Az öregedési folyamatok lassításában jelentős szerepet játszik a méregtelenítés. A HerbálFix Rost kíméletesen és hatékonyan távolítja el a szervezetünkből azokat a káros méreganyagokat, amelyekkel nap mint nap találkozunk.  

HerbaliFix kúra 100 % természetes összetevőkkel, gyógynövények, prebiotikum, káros mellékhatások nélkül!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

8.290 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
3 csomag

1 fő számára
3 havi adag

9.320 Ft / csomag
Ingyenes szállítás
2 csomag

1 fő számára
2 havi adag

10.360 Ft / csomag
Herbálfix program
Ingyenes szállítás
1 csomag

1 fő számára
1 havi adag