info@meregtelenites-herbalfix.info
06 70 518 2797
"Egy termék nem megoldás minden problémára: a több termékből álló kúra biztosítja a leghatékonyabb megoldást!"

Hatékony béltisztítás

Mi a béltisztítás szerepe?

Írta: Dr. Madarász Éva gasztroenterológus

Dr. Madarász Éva Dr. Madarász Éva

Az emberi szervezet bélrendszere lényegében olyan funkciót tölt be, amilyet a fűtőrendszerekben a kémény: itt távozik a végtermék, amit a szervezet nem tudott hasznosítani. Ez az a terület, aminek tisztításáról érdemes rendszeresen gondoskodni, még abban az esetben is, ha az az érzésünk, hogy minden tökéletesen rendben van.

A növényi rostok számos olyan szénhidrátot tartalmaznak, amelyek emésztés nélkül haladnak végig a bélrendszeren. Így a növényi rostok, amilyen például a HerbálFix Rost béltisztító kúrában is jelen levő 98 százalékos tisztaságú Psyllium, könnyedén kitisztítják a bélfal redőiben keletkezett lerakódásokat. Ezért is keresztelték ezeket a növényi rostokat a bélrendszer kéményseprőinek.

Mai rohanó világunkban különösen fontos odafigyelni a bélrendszer rendszeres tisztítására, hiszen az élelmiszerekhez adott legkülönbözőbb, sokszor ismeretlen adalékanyagok, színezékek, a legváltozatosabb ízfokozók és a nagy mennyiségben elfogyasztott cukor mind lerakódnak a bélrendszerben. Itt az ideje a nagytakarításnak!

A fájdalommentes és könnyed béltisztításhoz válassza Ön is a HerbálFix Rostot, amely köszönhetően a 98 százalékos tisztaságú Psyllium nevezetű szénhidrátnak elképesztően gyengéden, a legapróbb kellemetlenségektől is mentesen végzi el a bélrendszer megtisztítását. Emellett ennek a kúrának van egy másik fontos előnye, hogy a készítmény összetevőinek köszönhetően pótolja a szervezet számára fontos növényi rostokat, vitaminokat, továbbá azon prebiotikumokat, amelyek szükségesek a bélrendszer megfelelő működéséhez.

Miért fontos a béltisztítás Önnek is?

Az ember bélrendszerében felhalmozott méreg- és salakanyagok, a különböző nem kívánatos paraziták hatással vannak a mindennapi életünkre. Ön észleli saját szervezetén az alábbi tüneteket:

 • Gyakori szélgörcsök gyötrik?

 • Kellemetlen a lehelete?

 • Gyakran ingerlékeny?

 • Rossz az emésztése?

 • Rendszeres székrekedéstől szenved?

 • Gyenge az immunrendszere?
 • Küzd a visszatérő fejfájással?

 • Állandóan fáradt, kimerült?

 • Túlsúlytól, elhízástól szenved?

 • Gyötri az aranyér?

 • Gyakran és könnyen megfázik?

 • Parazitafertőzése van?

Ha a fentiek közül legalább egyre határozott igennel válaszolt, eljött a béltisztító kúra ideje! Válassza a HerbálFix Rostot még ma, hogy a szervezete megtisztulhasson és feltöltődhessen.

1 termék nem lehet megoldás minden problémára, a több termék együttes hatása növeli a kúra eredményét.

A fenti összetevőkről az alábbi wikipédia oldalakon olvashat részletesebben:
Lándzsás útifű, Papaja, Inulin, Sárgarépa.

Hogyan segíti a HerbálFix Rost a béltisztítást?

Méregtelenítés és béltisztítás a természet erejével: ezt nyújtja Önnek a HerbálFix Rost tisztítókúrája. A gyógynövényekből és természetes összetevőkből összeállított HerbálFix rost olyan növényi rostokat tartalmaz, mint a liszt, a lenmag, a psyllium vagy az articsóka. Ezek a gyógynövények és természetes összetevők az emberi emésztőrendszer kéményseprői: megtisztítják a bélrendszert, leoldják annak faláról az ott megtapadt salakot.

A HerbálFix Rost rendszeres, kúraszerű alkalmazása képes megakadályozni az újabb lerakódások kialakulását, tisztán tartja a bélrendszert és megszünteti a szervezetben a paraziták jelenlétét. Ezek a paraziták ugyanis a bélfalon lerakódó és az évek során egyre halmozódó, kiürülni képtelen salakanyagokban telepszenek meg, ott rakják le petéiket és onnan is táplálkoznak. Ha ez a táptalaj megszűnik, akkor a paraziták is elpusztulnak: így hat a HerbálFix Rost 5 az 1-ben béltisztító kúrája is.


Bátran ajánlom mindenkinek, aki jobban szeretné érezni magát a bőrében.

Pollák Kristóf Pollák Kristóf

Több problémám is volt az egészségemmel, nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért úgy gondoltam, megér egy próbát ez az étrendkiegészítő. Már nagyon korán, a hatodik napon elkezdte kifejteni a hatását, alaposan meg is lepődtem azon, amit a vécében láttam! Ettől kezdve viszont sokat javult a közérzetem, mára a panaszaim jelentős része elmúlt.

Nem érdemes halogatnia a kúrát arra hivatkozva, hogy nincsenek emésztési problémái.

GMO mentes összetevők Természetes összetevők Vegetáriánus

Ne várja meg, amíg jelentkeznek a tünetek, inkább előzze meg őket! Rendelje meg a "HerbálFix Complex Megoldás" most, és kezdje el a kúrát még ma!

Szakértőink

Több éves szakorvosi tapasztalatommal ajánlom ezt a terméket, életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal üzenetben az info@meregtelenites-herbalfix.info email címen! 48 órán belül válaszolok!

Több éves szakorvosi tapasztalatommal ajánlom ezt a terméket. Méregtelenítő és béltisztító hatóanyagai mellett vitaminokat és prebiotikumokat is megfelelő arányban tartalmaz. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal üzenetben az info@meregtelenites-herbalfix.info email címen!

Vélemények

Mindszent, 2013.08.26.

Többgyermekes, nagycsaládos édesanya vagyok, nagyon lassú anyagcserével, ami sok problémát okozott számomra az elmúlt évtizedben. Számos méregtelenítő kúrát kipróbáltam, hátha helyrehozzák a problémát, de sosem hoztak eredményt. Egy idő után elegem lett a fölösleges próbálkozásokból, és elhatároztam: valódi megoldást keresek a problémámra!

Budapest, 2013.09.14.

Több problémám is volt az egészségemmel, nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért úgy gondoltam, megér egy próbát ez az étrendkiegészítő. Már nagyon korán, a hatodik napon elkezdte kifejteni a hatását, alaposan meg is lepődtem azon, amit a vécében láttam! Ettől kezdve viszont sokat javult a közérzetem, mára a panaszaim jelentős része elmúlt.

Kiskőrös, 2013.08.02.

A HerbálFix Rostról egy barátnőm mesélt nekem először. Sok pozitívumot hallottam tőle, de szerettem volna meggyőződni róla, hogy tényleg hatékony-e. Úgy döntöttem, utánanézek az internen is, de a vásárlók tapasztalatai meggyőztek, hogy érdemes kipróbálni. Egyből megrendeltem kéthavi adagot, és szó szerint azonnal, az első napon elkezdtem érezni, hogy tisztulok, és jobban vagyok, mint eddig.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot

10.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
3 csomag
11.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
2 csomag
12.800 Ft / csomag
HerbálFix - package
ingyenes kiszállítás
1 csomag
nongmo natural premium